Yeni resimler hatta video ekleyeceğim, bir arkadaşımda gopro var ve güzel bir makine, onla bolbol resim çekeceğiz. Hepsini eklemeyi düşünüyorum.
Yeni resimler hatta video ekleyeceğim, bir arkadaşımda gopro var ve güzel bir makine, onla bolbol resim çekeceğiz. Hepsini eklemeyi düşünüyorum.
Arman hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Yorumların çoğunu okumadım? Çürük yerleri tamir ettirşr lokal boyatır olduğu gibi binerim, bu zamana kadar böyle temiz ve orjinal kaldıysa bence yine öyle kalmayı hak ediyor, yay takıp iç dölemelerden konsoldan ses gelceğine? Jant lastik takıp yakıtı yükseltceğime aracı zorlıycağıma, orjinal şekilde biner değerini herzaman korur diğer araçlardan farklı olmayı tercih ederimkazasız belasız binin.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Hayırlı olsun, bu kasaların motor sesleri çok başka.
Topaloğlu
Hayırlı olsun kazasız belasız binin.
Ben de m52b28 sahibiyim sanıyorum sesleri aşağı yukarı aynıdır.
Merak ettiğim egzoz konusunda tecrübeniz var mı?
Şuanda son susturucu iptali + rezonator iptali ile kullanıyorum. Ses bu şekilde : http://www.youtube.com/watch?v=Y5kupsVmoLY
Kat.ları da söksem nasıl ses alırız merak ediyorum.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
e36 nın ilacı bence motorsport gerisi hikaye, yok değişik dursun diyorsanız z3m jantı öneririm , lütfen aracı cakma M e cevirmeyin maşallah tertemiz duruyor böyle kalsın
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Merhaba, m52 motorlar candıregzoz konusunda tecrübem yok ancak susturucu iptali yerine komple egzoz yapılarak daha farklı sesler çıkabilir diye düşünüyorum. Hava filtresi bile yetiyor.
Benimkinin egzozu stock, hatta orjinal egzozda kapak var, motor soğukken kapak kapanıyor ve soğuk havalarda motor daha çabuk ısınıyor.Sonra kapak açılıyor. Resmini de çekip koyarım.. Bu araçta stock herşey güzel diye düşünüyorum.
Kesinlikle çevirmem rahat olabilirsiniz bu konuda. Teşekkür ederim..
Katılıyorum![]()
Bu araç için ses sistemi önerileriniz varmı? orj teyp değişmeden düzgün bir ses alınabilir mi? kapılar 2 yollu mu ? Ne öneriyorsunuz..
hayırlı olsun
Hayırlı olsun efsaneler eskimez maşallah![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
okulda selektör atan benim siyah gti bgne zaman görsem yan geliyosun plkanı daha yeni görebildim
güle güle kullan maşallah
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)