Cok seviyorum bu cc leri hem bu kadar paraya cls klasında şekili var hemde cok asil duruyo ama jantlar resimlerden midir nedir beğenemedim bi türlü
Çorlu'daki siyah RS seninmiydi ? Maşallah.
Bu arabada öndecen Çorlu'daydı diye biliyorum.Temizmiş CC.Güle güle kullan.![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
siyah jantların kaderi, resimlerde kendini göstermiyor. Canlı görüntüsü güzel olmuştur eminim![]()
Çok teşekkür ederim Çorludaki siyah ZZ plaka Rs benimdirjantlarin gerçeği daha güzel birde Çorlu'da pololarda vs de interlagos var bizimkide farklı renk olsun zaten Arabayi görenler arabaya değil jantlara bakıyor
![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
Maşallah hayırlı olsun, jantlar fotolarda kendini gösterememiş gibi geldi banada![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Araçta cam tavan ve aynalar piano black olsa jantlar bir bütünlük katabilirmiş. Şu anda bu jantları güzel göstermenin tek bir yolu var coiloverla aracı basmak o da yollar müsaitse. Allah kaza bela vermesin. Fren kaliperlerini güzel bir renge boyatabilirsiniz. İlgi çekici durur bence.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Kırmızı bremboooherkese teşekkür ederim aracımda arka plaka altı aynalar siyah yapmayı düşünüyorum
![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
kardeşim bende düşünüyorum cc ama yeni kasalarla bu kasa arasında fazla bi fiyat farkı yok sanırım bu kasa daha çok hoşuma gidiyo hayırlı olsun allah utandırmasın
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
Saolun bende fiyatından değil kasadan dolayı aldım yoksa fiyat farkı yok ama zevk meselesi iste![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)