maşallah eski puntonuza da yenisine deyalnız merak ettiğim ez plakalı tek kapı puntonuzun ilk fotoğrafında yay var mı? basıklığı çok hoşuma gitti
varsa kaç cmlik hangi marka yay ?
+ amerikan parklarda arıza lambası yaktı mı araç ? bende bağlayacağımda arıza lambası yakar diye korkuyorum aydınlatabilirseniz sevinirim![]()
///MPower
Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. Bu son puntolar benimde hoşuma gidiyor. Hatta bakıyorum bu aralar. Siz şimdi kullanıyorusunuz, aklımı kurcalayan otomatik vitesi. Sizce nasıl ? ileride acaba sorun yaratır mı? Hiç bu tarz bir yorumlar bir yerden duydunuz mu merak ettim. Hayırlı olsun. Maşallahı da eksik etmeyelim.
"07 Honda Jazz Elite Cvt 61.000 Km
"98 Honda Civic VTİ 134.000 Km VRVTİ
İyi dileklerin için sagol arkadaşım. Eski ez de ilk fotoda hr 50-40 yay vardi.
benimde o görüntüsü çok hoşuma gider. Amerikan parklarda da herhangi bir ariza işiği ile karşılaşmadım. Ama bu aracima dah yaptirmadim amerikan. Sanirim yaptirmayacağım da
tekrardan teşekkürler
![]()
İyi dileklerin için çok teşekkürler dostum. Aracimdan konfor ve donanim olarak oldukça memnunum.
Otomatiklerimiz kendi sinifindaki otomatikler gibi. Bir dsg ya da edc değil. Lakin fiesta corsa tarzi araçlarda sık sık şanziman ile alakali problem okumuş ve karşilaşmiş olsam da, bizim otomatikler ile ilgili pek bişey duymadim şimdiye kadar. Keyifsiz ve uyuz bir şanziman. Ama sorunsuz diyebilirim.
Masallah Cok iyi olmus kazasız belasız
minnacık update:
kışlık tercihimi michelin crossclimate 185 65 15 xl'den yana kullandım.
jant olarakta orjinal oz racing rally jantlarını tercih ettim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)