koca oğlan harika oluyo
Tüm parçalar 10 ay gibi sürede tamamlandı kolay olmadı özellikle gümrükleme işleri biraz zorladı şimdi şükür parmakla gösteriliyor olmasi hoş bir durum sırada air var haber bekliyorum![]()
Bugün bir ilanın samimiyetine aldanıp bende cebimde parayla bakmaya gittim w140, w124'e abi niyetiyle ama hayal kırıklığına uğradım aracı görünce. Yazılanlarla alakası yoktu malesefAllah size güzel günlerde kullanmayı nasip etsin harika bir araç
.
Selmalar, güzel araçmış maşallah... bende de eski aracımdan kalma orjinal 8 delik 16 inç jantlar var eğer düşünürseniz uygun bir fiyata verebilirim
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Bende alacaktım bu modelden Osmaniye,de RE-TUR QUAKE SOUND Pioneer Ali abimiz var onula görüştüm flash dan klip oynatmadığını söyledi bu modelin o yüzden vazgeçtimyeni serisi çıktı AVH_X7700BT fakat daha Türkiye girişi yok daha önceki indash modellerinde de yapmıştı böyle saçmalıklar Pioneer.
Bence bir DVD Cd si oluşrtur bütün kilperi at içine kesin çalıştırır.yeni seri 7700BT de çalıştırmıyor olabilir gelince denemek lazım
![]()
Haydaa buda neEfsane duruyor maşallah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)