Masallah beni cok etkiliyor bu cupra, kazasiz belasiz kullan![]()
Çok teşekkürler
Teşekkürler
Kırmızı konusunda hemfikirizTeşekkürler.
Lip canlı daha güzel, teşekkür ettim.
Teşekkürler.
Rodaj biteli 4000km oldu yahuÇok saol
Elimizden geldiğince iyisini yapmaya çalışıyoruz
Utku ve Şafağın da yardımlarıyla birşeyler yaptık, çok teşekkür ettim abi
Lip'le birlikte başka ödemelerde yaptığım için emin değilim fiyattan. Custom Garage'da yapıldı onlara sorabilirsiniz, teşekkürler.
Amin, saol![]()
Diskleri biraz eskitince 312 upgrade yapmayı düşünüyoruz, güzel bi' takım disk ve balata kombinasyonu ile birlikte..
Belki de 334 mm yaparız, kim bilir..![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Uzun bir aradan sonra planlar artık iyice şekillendi. Önce bir iki foto ekleyelim.
Arkalara 15mm spacer taktık.
Frenlere plan var mı demişti Murat abi, Leon Cupra R'ın Brembo 4 piston kaliperlerini aldık. 323mm'lik diskler ile birlikte kullanacağız. Disklerin gelme süresi 2-3 ay olduğundan beklemedeyiz şu an için.
Daha sonra ise Advan veya Kumho yarı-slick lastiklerimizi takıp piste çıkacağız. Yaklaşık 9-10 bin tl harcamış olacağız, umarım karşılığını alırız.![]()
Çok güzel araç arka eksozdan flame atanını gördüm Altunizade de nasıl yapıyor bilemiyorum
Küçük Mclaren P1![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallah yanıyor araç bayılıyorum kırmızı cupralarakazasız belasız
maaşallah kazasız belasız gule gule kullanın
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
İstediğim araba, istediğim renk, birikmiş bir miktar param, spor araba sahibi olmamı istemeyen canım babam ve sadece fotolara bakabilme duygusu.. Allah kaza bela vermesin mükemmelin daha da ötesinde. Bi FA bi VM en beğendiğim 2 cupra
![]()
.
maşallah kazasız belasız.
Süper ötesi bir makine![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)