Araca nokta atışlar yapmışsınız bu bilstein dediğiniz spor amortisör mü coilover mı oluyor ?
Eger coiloversa 2 cm daha inebilir spacer ve siyah jantlarla ateş eder :) maşallah bu arada
Printable View
Araca nokta atışlar yapmışsınız bu bilstein dediğiniz spor amortisör mü coilover mı oluyor ?
Eger coiloversa 2 cm daha inebilir spacer ve siyah jantlarla ateş eder :) maşallah bu arada
Yapılan işlemler birbirinden kaliteli. Güzel günlerde kullan.
Kazasız belasız kullanman dileği ile, güzel seçim tebrikler...
Çok teşekkürler.
Daha iyileri hepimizin olsun :)
Coil değil amortisör ve yay oluyor b12. Sıfır konfor kaybı, maksimum sürüşü sadece bu kitten alabiliyorduk. 2cm daha alçak olsa dediğiniz gibi çok daha güzel görünebilirdi.
Kendimden çok ona bakıyorum desem yeridir, çok saol :)
Teşekkür ederim :)
Maşallah kazasız belasız kullanmalar.
Maşalah çok sevimli bu Cupralar. İçinize sindiyse paranın önemi yok bu işlerde.Kazasız belasız.
bilstein kiti kullanmıştım süper bir seçim fakat coil alsaydınız keşke diyeceğim yinede (kW v1)
yükseklikle alakalı bir sertlik olsa gerek bilemiyırum arkadaşınız kaç cm indirdi ben orijinal sertliğindeyim şu an fakat dibe çöküşlerde çukur vb.daha konforluyum
virajda bence coil in yerini hiçbir sistem alamaz kaldıki yarış takımlarımıza sponsor olan bir firma olarak tüm racing ekibi coil kullanıyor
kırmızı candır maşallah
Maşallah .. Güle güle kullanın ..