ovvv şiiit be abiiii spoileri yeni görüyorum çok olmuş hani abicanın sıkılınca böyle fotoğraf çekiyorsan seninle bi görüşelim abi senden öğrenmem gereken çok şey var
![]()
![]()
ovvv şiiit be abiiii spoileri yeni görüyorum çok olmuş hani abicanın sıkılınca böyle fotoğraf çekiyorsan seninle bi görüşelim abi senden öğrenmem gereken çok şey var
![]()
![]()
maşallah tekerine taş dğemesın
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
Geçen temde seyir ediyordun tekstilkent civarında bana bir makas koydun, kornaya bastım da dikkat etmedin sanırım. Telefonla konuşurken makas koymayalım lütfen![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Bana cupra yı sevdiren insanlığı gibi aracıda bi o kadar güzel olan biri Maşallah abi kazasız belasız
evet konuyu yine unutmuşuz kalmış öyle.Aracımın son halinin prof fotolarını bi türlü çekememiştim.daha sonrada satma işi falan girince tamamen vazgeçmiştim.Ama satmaktan vazgeçince aldım elime makinamı bir şeyler çekmeye çalıştık
FA Cupra güncel;
Bunlarda Bonus,FA'nın uşağı
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
maaşalla allah nazarlardan saklasın
hafta sonları silivride oluyorum denk gelirsek görüşürüz
"Wagen"thusiast
maşallah yine döktürmüşsün serhan![]()
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)