Hahah o siyahlıkları da silersem çok boş gibi durur
5.40 iyidir ya ilk onu düşünüyodum zaten ama alabileceğim paralara çok düzgün bulamadım açıkası ondan böyle oldu bundan sonra nasip olursa yine e39 m5 inşallah
aynen e39 m candır![]()
Hahah o siyahlıkları da silersem çok boş gibi durur
5.40 iyidir ya ilk onu düşünüyodum zaten ama alabileceğim paralara çok düzgün bulamadım açıkası ondan böyle oldu bundan sonra nasip olursa yine e39 m5 inşallah
aynen e39 m candır![]()
18" m parallel
eibach sportline
koni sport
![]()
arabada u an tam bir M5 havası var ama biraz basılması gerek bence basıldıktan sonra M5 style eksoz ile görünüm tamamlanmış olur tabi katlanır M ayna felan olursa tadından yenmez hani ama ben olsam jantları değiştirmem bu jant bu renkle M5lerde opsiyonel olarak sunuluyor
Hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun tertemiz Maşallah. Bir zamanlar bizim yaptığımız E39`dan bir foto koyayım jant konusunda yardımcı olur belki...
Uploaded with ImageShack.us
jant+yaydan sonra harika olacaktır kazasız belasız
arkadaşlar aracıma egzoz yaptırmak istiyorum bostancı sanayi de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Maşallah arabaya en güzel 5 kasası olabilir![]()
Bostancı sanayide süreyya usta var birkaç iş yaptırdık zamanında baya memnun kaldık tavsiye ederim
Etap bmw tavsiye edilir bostancı sanayide . Ben olsam arabayı yere basmakla uğraşmazdım. Bu haliyle keyfi sürülecek bir araba kazasız belasız binin
e39 bir harika
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)