Gunduz farlarini ordaki boşluğu kapatmak için taktım çünkü yuksek hızlarda oradan giren hava davlumbazlari şişiriyor ve akibetinde davlumbazlar lastiğe sürtüyor ve çöp oluyor.
Engel farlari yine ayni sebebden gece yuksek hizlarda far isiginin yetersizligi yuzunden ve mercekli olup xenonu destekledigi icin bu farlari tercih ettim.
Plakayi bende o sekilde sevmiyorum hatta bir plakam uctu gitti kaybettim.muayeneden yeni ciktim + polislerden cekindigim icin plakayı o sekilde tuttum simdilik.
Elestirilerin icin tesekkurler.
beni bilen bilir bilmeyen keyfi bilir
Çok dikkatlisin .skunk2 ile yapmiş olduğum yazışmslarım neticesinde d16a9 doch motor için emme manifoldu olmadığı yönünde oldu .amacim bogaz kelebegi buyutmek vede emme manifoldu nu kelebeğe uygun hale getirmekti.kollari hemen sivadim ve ilk önce skunk2 nin 72mm bogaz kelebegini satın aldim ve emme manifoldunu sokerek cnc torna makinelerin asla yapamayacagı isleri ve tornacilikta bu isin tanrisi diye adlandırılan 5eksen dedikler ileri teknoloji tornasi olan turkiyede sayili birkac kiside olan muhendis arkadasima goturdum .kendisine daha once bahsetmistim randevu alarak ise basladik .argon kaynagi ile bir tskim noktalari besleyerek ve bir takim noktalarin et kalınlığı hesap edilerek 5eksen de islendi ve port polish i yine kenan adindaki arkadasımdaki tezgahinda yaptik .akabinde 350 dereceye dayanikli olan pigmenti yuksek kirmizi yanmaz boya ile boyandi ve montaja hazir hale geldi .montaji bittikten sonra bir sey eksikti ... ve hemen karakterleri birebir olan skunk2 yazısının aluminyumdan klişesini yaptırdım (80 ytl ) ve onuda uygun yerine yapıştırıp islemimi sonlandirdim.bu islerde emegi olan arkadaşlarimida soz verdigim gibi sırasıyla arabama alıp gazladık ve guzel birer heyecan yaşattim))
Evet soylemistin bende seni dinleyip finali takmaya karar verdimfinal yolda geliyor .aslinda gazlamayı severim hoş lakin etrafımda gazlayacak arkadaşım pek kalmadı.yakin cevredeki arkadaslarda kaldirmaya cekiniyor kaldiranlarda abi video olmasin diyor hal boyle oluncada... .halbuki benim icin onemli olan kimin kazanacagi degil.benim icin onemli olan dostlugun kazanmasi.
Son olarak araca
Hidrolik yağı dot 5.1 koyuldu
Kaliperler pistonlara kadar sokulup tamir takimi yenileyip boyanmiştir ve üzerine vernig atılmiştir
maşallah insanın canı çekiyor..:-) kazasız belasız
eg sedan vtec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)