Maşallahj rengiyle yapılan dokunuşlarla çok şık bir fiesta olmuş. Son jantlarda iyi bence.
maşallah koray Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor yalnız bir göremedim denk gelmedi b.paşa da canlı canlı
Maşallah çok güzel ilerliyor sıradaki en önemli işin bi-xenon olsun derim.Ayrıca spacer'ları diskten bozma mı yaptın ben 206 diskinden bozma yapıcaktım en son aracı satınca kaldı![]()
araca maşallah çekimlerde on numara olmuş elinize sağlık..
Neredeyse 1 sene sonra özel sebeplerden dolayı ertelediğim projemi gerçekleştirdim, Allah hepimizin gönlüne göre versin.
İntercooler 1.3 cdti yada albea olması lazım tam emin değilim, çıkma aldım.
Uzun olan turbo-intercooler arasındaki boruyu biraz ince tuttuk 42mm lik
İntercooler dan emmeye gelen kısa boru 45mm.
Yazılım güncellemesi henüz yaptırmadım, lag neredeyse yok denecek kadar az, tahminimce en az 10 hp aldım çünkü bariz hissediliyor fark.
Hafta içi yazılımı güncelleyeceğiz, detayları paylaşırım.
Borular ve downpipe maslak Dizayn Egsoz-Savaş usta da yapıldı, tekrardan ellerine sağlık.
Fotoğraflar;
![]()
Son foto nokta olmuş..
Maşallah çok güzel![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
maşallah, ilk hali de iyi ama en son hali daha iyi olmuş jantlarda cuk oturmuş denilebilir , anladığım kadarıyla görsellik sizin için daha ön planda , yazılımdan sonraki performans bence yeterli olur![]()
Maşallah işçilik çok iyi olmuş.1.4 c2 de bende yazılım güncellemeden intercoolerlı kullanma Fırsatı bulmuştum deli gibi gidiyordu.yazılım güncellendikten sonra iyice çıldırır![]()
///MPower
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)