gökten .. yağsa sana jant düşçek kardeş bu ne jant bolluğu böyle.
Yalnış sözümüz olduysa affola![]()
[QUOTE=Oznsrl;7558187]sağol kardeşim teşekkür ederimtek tük kaldı ama jantımı buldum ben kolay kolay sökmem inş
Arkadaşlar söylemiş ama gun metal olsa jantlar çok güzel durur
teşekkür ederim bi sağolasın
haha 11.5 cm basık olduğuna inanmayanlar oldu kanka ona istinaden koydum daha iyi belli oluyor
ahahahaha jant değiştirmeyi severim daha doğrusu severdim son verdim
[QUOTE=mertypeR;7575023]şimdilik öyle bi imkanım yok ama daha sonra yapabilirim belki
Sonradan yapılan leş coolerın leş boruları gözüme çok kötü gelmeye başladı boş sıkıldığım bi zamanda söküp aleminyum bantla bantladım eskiye göre güzel göründüarada hava filtre borusunuda hallettim aem stickerımda vardı onuda yapıştırdım
![]()
kalorifer peteklerininde kaplamaları kötü durumdaydı elimden geldiği kadar onlarıda hallettim
![]()
güzel araba maşallah son jant güzel olmuş sadece lastik biraz kalın yanak geldi bana
YamahA Xmax 250 ABS
Maşallah çok güzel olmuş..
1993 Peugeot 106 1.4 - 1997 Citroen saxo 1.4
1995 Fiat Uno 70s 1.4 - 1992 Renault R9 1.4
2005 Renault Kangoo 1.5 dCi - 2005 Opel Corsa 1.3 CDTI
sağol teşekkür ederim. önler 175 55 15 arkalar 195 50 15 kalın değil aslında ön lastik yanakları arkadan çok az daha dar hatta195 45 15 yada 185 45 15 takılabilir ama arabanın çamurluk yapısı çok dandik olduğu için öyle bi lastikte boşluğu kapatıcak kadar bassam hiç biyere gidemem
sağol kardeşim teşekkür ederim
Bayadır aklımdaydı koltukları söküp süpürge el girmeyen yerleri süpürmek silmek zaten koltuğun köşe yerleri kızakları falan çok kötü durumdaydı el attım sonunda. Uzun kol cırcır 40 tors düz tornavida ve 20 tors ile heryer sökülebilirKoltukları dışarı alıp iyice temizledim kumaş kısımları kurutamam diye inceden sildim o bile fark etti. Açık renk plastik bakalitlerde ciddi fark oldu siyah yerlerdende çok pislik çıktı ama fotolarda belli olmuyor. Petekleri zaten önceden söküp iyice temizleyip takmıştım. Malzeme olarak 1 kalın 1 ince fırça kullandım evden elektrik süpürgesini çaldım mopaştan cif pril bide sünger aldım tamamen amatör çalıştım
Bitek koltukları sonax ın bir ürünüyle temizledim. Kapı döşemeleri de baya kendine geldi rengi açıldı özellikle kapı cepleri toz içindeydi kapkara olmuştu orda da baya başarı sağladım
Fitillerin söküp arkalarını temizledim fitilleri de silebildiğim kadarıyla sildim. Tek başıma olduğum için çok foto çekemedim öndeki arkadaki ulaşabilcek bütün plastik aksamları temizledim.Tavanı halledicem bir ara aklımda o var aynalar tutma zımbırtıları falanda kararmış tavan halısı zaten çok tozlu sırada onlar var. 4 4 lük bir temizleme olmadı detaylı temizlik yaptırmak vardı aklımda ama kış öncesi yaptırmak istemedim kışı idare edecek şekilde kendim hallettim
Yaz başında da detaylı temizlik yaptırırsam 4 sene daha binerim lnc ye
öncesi
sonrası
öncesi
sonrası
öncesi
sonrası
Bunlarda karışık olsun
![]()
İyi olmuş yavru eline sağlık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)