Sonunda gectin 16 spoonlara :) Hala derttir icime o canastalari senden alamadim ya :)
Printable View
Sonunda gectin 16 spoonlara :) Hala derttir icime o canastalari senden alamadim ya :)
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin. Araçlarını uzun süre kullanıp bıkmadan usanmadan uğraşan insanları görünce imreniyorum. Sıkılgan bir yapıya sahip olmak kötü gerçekten :)
bizim tavanlar kaplama değil presli sarkma falan olmaz o yüzden
haha sağolasın. telefonun kamerası iyi aslında ama foto çekmek benim işim değil :) jantlar takılsın cilası atılsın arkadaşa çektiricem
sağolasın kanka :) hayırlısı kanka işten fırsat olursa kaçmayı düşünüyorum aşağlara :)
daha alamadık kapora verdim sadece bi aksilik olmaz inş. spoonları alırsın artık :D
Sağolasın teşekkürler. Çok alıştım seviyorum üzmüyoda birazda maddiyat yüzünden tabi biniyorum yıllardır 6 seneye yaklaştı birlikteliğimiz :D
16 spoonlar takıldı fotoda olmayan kapı sinyallerini bugün çift olarak değiştirdim :) şimdilik tadımlık olsun müsait bi zamanda yüklicem daha fazla foto :)
http://i.hizliresim.com/QBBgVZ.jpg
http://i.hizliresim.com/Mppldg.jpg
http://i.hizliresim.com/OAAZPP.jpg
maşallah,spoonlar ile çok güzel olmuş. tenekeler de güzeldi ama:)
maşallah clio da son nokta olmuş allah kaza bela vermesin
bide daha önce yazıldımı bilmiyorum farları mercekli yapma ihtimaliniz varmı
Teşekkür ederim :) Teneke güzel ama bi zaman sonra kötü geliyor 2 senedir 16spoon istiyodum bitürlü denk gelmedi en sonunda aldım bidahada değişmem :D
Teşekkür ederim çok sağol. Evet yazan arkadaşlar olmuştu şimdilik düşünmüyorum maddi olarakta şu sıra çok zor zaten.Pasta cilası yapılıcak sonra uzun bi süre ellemem heralde :)
Koyu renk değil açık renk jant kullan bence. 16 iyi seçim :)
Masallah pampa , pasta cilasini kim yapicak benimkinide yaptiralim :)
Hemşo böyle nokta olmuş, daha elleme bence jantları :) Dynamique paketlerin mercekli farlarından bulursan affetme.
Kazasız belasız sürüşler.
Maşallah araç çok güzel,
Ben bu aracın hala ide jantlı haline takılı kaldım. Kendi arabammış gibi geri dönüş olsun istiyorum :)
Maşallah jantlar çok yakışmış.. Yalnız ben bu renkte jantlarda bijon, lastik yazıları ve kaliperi renklendirmekten yanayım tabiki tercih sizin..
instagramdan takip ediyorum, maşallahı var. Spoon replikaları da cok yakısmıs bence. Kazasız belasız
Her hali gibi güzel olmuş yine :)
Maşallah kardeşim.. :icon_tup:
kankacım çok iyi, hiç sıkmıyorsun bunaldıkça sök tak ,farklı arabaya dönüşüveriyor birden..
kazasız belasız
Maşallah her tarafı rengarenk olmayan sade temiz arabaları çok beğeniyorum. Zevkinizden dolayı tebrik ederim.
Sağolasın hemşo jantlar daha değişmicek 17 ye geçmezsem olurda geçersem oda 17 spoon olur zaten:) Bakalım yaza doğru g.tü doğrultursak olabilir :)
Sağolasın abi teşekkür ederim. İnan bende çok pişman oldum denk gelse alıcaktımda denk gelmedi doğru düzgün bi ide
Sağolasın abi. Opellerin siyah bijon kapaklarından takıcam kaliperleride siyaha boyucam renkli bende seviyorum ama sade olmasından yanayım siyah o yüzden :)
Sağol kardeşim teşekkür ederim
Sağolasın Yusuf abi teşekkür ettim :)
Aynen kanka bişeyleri değiştirdikce sıkılmadan biniyorum her hali ayrı zevk veriyo :) Teşekkür ettim
Sağolasın abi çok teşekkür ederim. Görsel olarak oynanmış ama yinede bakınca orjinalmiş gibi durması en sevdiğim yanı yani bana öyle geliyor :)