Maşşallah Kazasız Belasız..
Nerde bi clio 3 gorsem aklima gelir oldun abi, masAllahi var arabanin, rabbim nazardan saklasin.
TR - B13
maşallah araca,tenekelerle çok güzel olmuş abi,ben olsam hep böyle binerim![]()
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
Ozan abi maşallah çok beğeniyorum senin aracı rengi olsun basıklığı olsun jantları olsunAllah kaza bela vermesin
Ne diyim bilemedim burada bayadır görüyorum bu aracı okadar emek ve ugraş üzerine birde maddiyat var. Herşey gönlünce olsun dostum ama gecen gün bacanagımdada bu 65 lik clio dan var 2009 modeli.Bi yere kadar gidicektim ben kullanayım dedim ama aman allahım yok böyle bir hantallık yeminle kanser etti beni bu arac yani 1.6 paliodan sonra ne bileyim.yeminle taban döşemesini delicekti ayagım heralde gaza asılırken![]()
Renault FR görse biz böyle bi Clio üretmedik adam nasıl yapmış bunu diyip kıskanabilir göstermeyin aracınızıMaaşallah kazasız belasız keyifle kullanın
![]()
Aracın gerçekten maşAllah' ı var hemşoKelebek camındaki film ve stickeri sökersen daha tatlı durur diye düşünüyorum
Lastik yazılarını beyaz denesene bi ara?
Sağol Hakan kardeşim teşekkür ederim
Son hali orjinal ebat 185 60 15 10 yada 11 basık emin değilim
teşekkür ederim. buralarda derken nerde görüyosun abiyazılımsız hali aynen çok hantal yazılımla biraz iş yapıor idare ediyoruz gitmesede olur zaten az yaksın yeter
![]()
Sağolun güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Sağolasın hemşo. Ya men olup filmleri sökünce tekrar yaparım belki die bırakmıştım filmde yapamadık kaldı öyle sticker iyi ama seviomlastikte aklıma geldi de üşendim markasıda yokohama şekil durur aslında
Gönül istiyor ama bıktım artıksağolasın kardeşim
![]()
6 senelik birlikteliğimizde hiç içli dışlı olmamıştık kerataylaDışını elimizden geldiğince cila v.b hallediyoduk içine uğraşamıyoduk. Çalıştığım yerin yıkaması var ahtapot detaylı temizlik malzemesi v.b var fırsat oldukça temizledim. İlk hafta koltukları yaptım bezden çıkan pisliğe inanamadım o kadar uğraştım ama anca kabasını almışımdır bidaha çalışmak şart
Uğraşmaktan foto çekmeye pek fırsatım olmadı.
Sonraki hafta tavanla tabanı hallettim. Yoğun sigara dumanına maruz kalan tavanın pisliğini temizleyince fark ettim.
Sildikçe pislik çıktı abartmıyorum bezi 30-40 kez yıkamışımdır en son yıldım ama baya bi temizlendi
Tabana başladım sonra haliyle ordanda çok fazla pislik çıktı siyah olmasına rağmen onunda temizlendiği bariz şekilde belli oldu. Sonra saldım ahtapotu kuruttum iyice
Dışına henüz bişey yapamadım haftasonu cila atmayı düşünüyorum ama yazın attığım cilanın faydasını hala görüyorum sanırım bi ince parlaklık var
Film yaptırmak istiyodum izin aldım hastayım diye ama dedim fırsat bu fırsat hallediyim yoksa vakit bulamıyodum onuda aradan çıkardım
Yakında yeni jant takcam daha karar veremedim ne takıcağıma. Dışına detaylıca bi el atıcam havalar biraz daha düzelince onun dışında pek değişiklik yapmayı düşünmüyorumMaşallah ı eksik etmiyelim
![]()
Yeni jant mevzusu![]()
tayfa tehlikeeeee
Loading site please wait...
konuya yazdım sonra sahibindene girdim 16 spoon denk geldi gittim kapora bıraktım müsait bi zamanda taktırcam
Loading site please wait...
eminim çok güzel otomobildir eğer hesap makinası ile fotoğraf eklemesen. Maşallah kazasız belasız.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)