maaşallah kazasız belasız gule gule binin
maaşallah kazasız belasız gule gule binin
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Jantlar hayırlı olsun...Tercih,zevk beğeni..Ama pek uymadı bence...
R 19 1.8 jantı düşünülebilirdi,orjinallik istiyorsan...Daha çok yakışabilirdi...
Jant seçimi güzel olmuş clio rs jantı yakalansa bi yerlerden daha tatlı olabilirdi belkibi laguna lip işlem tamamdır benim gözümde kazasız belasız
Maşallah Araç Çok Temiz
Keşke Symbol Jantı Yerine Megane Jantı Taksaydınız (6 Kol Olanından)
Kapaklı hali daha güzeldi bence emre![]()
jantlara para vermedim o yüzden taktım piyangodan yani, teşekkürler
Sağol Ozan abi far karartmayı ilerde düşünüyorum, sağolasın![]()
laguna lip çok yakında, teşekkürler
teşekkür ederim![]()
teşekkürler![]()
Jantlara para vermedim ben yani piyangodankendi zevkim olduğu için takmadım yani, eğer satarsam farklı bi jant takıcam tabiki
![]()
clio rs jantı aklımda zaten hatta yakaladım bile bitane, bunları satarsam direk alırım![]()
16' yorar diye düşünüyorum o yüzden takmadım
serhat jantlar boşta duracağına taktım desem yeridir, para verip almazdım şahsen bu jantlarıkapağa döndürceksiniz valla çok tepki aldım
![]()
JAnntlar kım ne derse desin bence gayet hoşzevk meselsı
![]()
bu megane extreme jantları nasıl durur acaba güzel olur diye tahmin ediyorum,bence denemelisin
![]()
JapanKiller iyisin iyiiii![]()
Güncel çekelim, birkaç poz daha, yenilikler var fakat fotoğraf olmadığından onları atamadımYarın daha detaylı fotoğraflar çekicem inşallah
![]()
![]()
Eski jant kapaklarını GunMetal'a boyasan bence daha çok yakışırdı. Tabii senin fikrin senin göz zevkin. Kazasız belasız inş. aracın maşallahı varr![]()
Benim arabanın adaşı buda maşallah güzel duruyor siz bayaha yol kat etmişsiniz.
Sisler orginal mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)