Arabanı Kartal Adliyenin önünden geçerken gördüm. Çok tatlı duruyor fakat jantlar arabayı öldürüyor bence. İmkanın varsa güzel bir jant tak kazasız belasız![]()
Arabanı Kartal Adliyenin önünden geçerken gördüm. Çok tatlı duruyor fakat jantlar arabayı öldürüyor bence. İmkanın varsa güzel bir jant tak kazasız belasız![]()
Jantlar olmamış dediniz, bi süre kapaklarlayızKapakları Fümeye yakın bi griye boyadık 1 2 ay böyle
![]()
Buda bonus olsun, hks mantar![]()
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202472384666325
buna clio rs jantı lazım 15likten
ozan senın gobek adını spoon koydum bundan boyle![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
ah be olum ben sana demedim mi nisana kadar bekle benim spoonları alırsın diye yok abi hemen alcam dedin bnde bşy demedm onun içinbnde 4.takım spoonumu alırdım ahahah
kanka rs jantı tavsiye ettim ilk spoon alcam dedi die öyle dedmde spoonda yılan olur şüphe yokspoon candır
![]()
![]()
Maşallah aracına Allah kaza bela vermesin basıklık çok iyi.
Gel sana OEM Laguna jantı vereyim beyaza boyalı hem de. OEM candır.![]()
Maşallah kardeşim araban ateşş ediyor![]()
bak bu jantlar çok iyi olmuş işte arka biraz daha düşse tadından yenmez maşallah
#RenaultSport Clio-R
eyvallah kardeşim
haha vallahi aklımda hiiç yoktu, aldığım fiyatı duysan sende alır sehpa yapardın o derece ucuza aldım![]()
arka düşüktü daha önceden, ben kaldırdım çünkü her kasıste baştan sona sürte sürte geçiyodu birde 2 kişi binince arka daha basık oluyordu bu yüzden kaldırdımsağolasın bende bu jantları sevdim
![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)