plakalardan sonra ledleride bi elden geçirdim.tamamen kendi yapımım.gerçekten orjinalleri kıskandıracak parlaklıkta.bu arada S4 jantlarımızda hazır fakat kışlık lastik olduğu için üstünde 1 ay daha bekleyeceğim.![]()
plakalardan sonra ledleride bi elden geçirdim.tamamen kendi yapımım.gerçekten orjinalleri kıskandıracak parlaklıkta.bu arada S4 jantlarımızda hazır fakat kışlık lastik olduğu için üstünde 1 ay daha bekleyeceğim.![]()
mutluluğun sırrı hayatından iki yüzlü ve kalleşleri çıkarmakta
Led görüntüyü bozmuş gerçekten![]()
evet s4 jantları taktım kışlık lastiklerle birlikte birde egzos ağzı hoşuma gitmiyordu onuda çift ağza çevirdim umarım hoşunuza gidecektir. birde ön tampona el atarsam tamam herhalde.![]()
arkadaşlar lec oto levent ustaya ulaşabileceğim bir telefon bilen varmı?
diğer jantlarda bence güzeldi. bu arada ledler yakından nasıl durur bilmiyorum ama pek çakma durmuyor yani fena değil.
en sevdiğim kasa a4 bayaz +1 maşallah.
oem jantlarla ayrı güzel.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
ilk yaptığım ledler biraz hüsrandı bunlar daha iyi oldu.tşk.
Üstad merhabalar,
bende de aynı renk A4 kasa var Türközü ya da Kızılay civarlarında karşılaşmak dileği ile inşallahplaka 06 PHY 16
Sormak istediğim bir husus var. benim araba seninkindn daha leylek duruyor. sanırım sendekiler spor helezon. ben de orijinal helezonlar yerine spor yay takmak istiyorum fakat aracı çok fazla yormamak için 3,5'luk takayım diyorum kullanan arkadaşlar da 3,5luk takma 4-6 tak 3,5 hiç düşürmüyor falan diyorlar. sizinkiler press ya da bakla kesme gibi bi uygulama değilde spor yay ise siz kaçlık yay kullandınız öğrenebilir miyim. benim istediğim alçaklık seviyesinde sayılır aracınız çünkü.
A4 (b5)
Hocam profilinize girince gördüm ki sizdeki 5lik yaymış. kusura bakma profile bakmadan yazmış bulunduk. demek ki ben de 4-6 takacağım. peki H&R mi taktınız Vogtland gibi farklı bir marka mı? Eibach bizim bu kasalar için üretimi durdurmuş çünkü. Türkiye distribütörleri ile görüştüm Eibach'ın... gelmiyor b5 kasa için demişlerdi.
A4 (b5)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)