Maşallah Yasin Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
Printable View
Maşallah Yasin Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
MaşAllah hayırlı olsun. Sarı arabalar hep farklıdır ya :D
Maşallah benim gözümde piano black jant haricinde hiçbir oynama yapılmadan orjinal binmek bu arabaya yakışan olur abi, kazasız belasız. :)
MaşAllah harika.
Böyle bi s3 bulsam bende affetmem alırım.
Hep beğenmişimdir s3'leri fakat geçen baktığımda hep km'leri yüksekti ve hiçbiri diri durmuyordu.
Yasin masallah gule gule kullan kardesim, cok guzel gozukuyor. :)
MaşAllah güle güle kullanın. :)
Maşaallah hakkatende satılcak gibi bi araç degilmiş. Hayırlsıı olsun, allah kaza bela vermesin.
Renk İmola Sarısı sanırsam
guzel yorumlariniz icin cok cok teskkrlr Allah sizlere daha guzellerini nasip etsin :)
sarının yakıştığı 3-5 otomobilden birisi. kral araçtır s3. Allah kaza bela vermesin arkadaşım, bayıldım vallahi araca maaşallah. ;)
Kocaman maşallah. resimlere bakarken benimde içim eridi.
Masallah Sarı candır aracın cok guzel kazasız belasız binmen dilegiyle oturdugum sitede bi komsumda almıs TTP plaka gri s3 gercekten cok hosuma gitti masallah :)
Cok sanslısınız :) Masallah kazasız belasız..
Yasinim tesekkur etmene gerek yok allah senin gonlune gore verdi ben sadece sebep oldum nasip seninmis bu arabada.cicek gibide yaptin cok guzel oldu.tum eksikleri gider gule gule bin kardesim.
Maşallah çok çok hoşuma gitti Allah kazasız belasız sıkıntısız kullanmayı nasip etsin :) 8L S3 ler çok hoşuma gidiyor ilerde inşallah bu temizlikte bir S3 nasip olur banada :)
Ampul gibi yanmış maşallah
aman Allahım içim gitti :) maşallah nefis bi araba almışsın..
karını vereyim bana sat bu arabayı :D içimdeki alman aşkını depreştirdi yeniden :D
cok cok tesekkurler Allah razi olsun hepinizden :)
renk ruhsatta metalik sari diye geciyor.
tesekkrler saolun :)
Allah razi olsun saolun :) ttpninde masallahi var cok temiz bi arkadasim bakmisti benm yerime 1 kac sene once talip olucaktim ama kismet olmadi :)
tesekkurler saolun :)
abi tekrar saol inan 1 ay olcak nerdeyse hala her sabah ilk gunun heycaniyla biniyorum dilerim kat ve kat daha boncuguna sahip olursun :)
Allah razi olsun ins daha iyilerinr sahip olursunuz :)
tesekkurler typerinizin masallahi vardi ins sizin gibi bakiyodur yeni sahibi :)
:D Allah razi olsun cok saolun :)