masallah cok ıyıymıs be
Printable View
masallah cok ıyıymıs be
Aracin TR ye gelen son s3 TR de 1 tane oldugunu nereden biliyorsunuz? Cetelesinin tutuldugu biryer varda bizmi bilmiyoruz ? Ciddi soruyorm bu tarz basliklarda Tr de 1 tane, sadece bu renk 1 tane vsss merak ettim hep nereden biliyorsunuz tek oldugunu ?
Rengi, durusu 10 numara ki zaten s3 farkli bir dunya. Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin insallah.
Maşallah gercekten cok temiz o koleksiyoner iş adamında başka ne araclar var :D
hayrlı olsun kanka benimde gerçekten sevdiğim araçlar s3ler çok keyifli oluyor sürüşü
tekerine taş değmesin :) kazadan beladan uzak :)
maşallah kazasız belasız.
yasinim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde binersin inşallah. bi akşam getir bi yanıma :D
tesekkrler :)
oncelikle cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :) dogusta al sat yapan ve bu tarz araclarla ilgilenen bi tanidigim
var daha dogrusu arkadasimin amcasi TR ye giren tum s3 lerin plakasi sahibi ve modeli vb. bilgileri var ordan biliyoruz yani :) arkadasimdada babanneden aldigi bi s3 var:D oda 70kusur binde 45binde almisti uzun zamandir garajinda yatiriyo 2001mod. agu yada amk motor tam
bilmiyorum
buda resmi
http://i1069.photobucket.com/albums/...psb96b3a1f.jpg
:D bitane vteci varmis koltuk posetleri dahi ustundeymis :)) genelde supersport araclari varmis.
tesekkur cok saolun :)
saol Can abi Allah razi olsun gelicem
yaliya bi aksam ararim :)
Yasin Maşallah kendin gibi araba aldın gine temiz Allah kaza bela vermesin kullanması harika bizzat test ettim sıfır gibi.
maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız
maşallah güle güle kullanın
maşallah boncuk gibi :)
Muz sarısına ayrı bitiyorum hacı :D
Kazasız belasız kullan kardeşim, araba bi yana temizliği bir yana gerçekten :)
Maşallah kazasız belasız kulanın.
Maşallah kazasiz belasiz kullanin
yasinim bu 2001 model AMK motor 210 hp lik olan versiyon.ben yılbaşından önce fatih le tanıştığımda araç 90 bin km idi şuan biraz daha artmıştır km si.AGU MOTOR s3 yok APY AMK VE SENİN ARABAN GİBİ BAM motor kodlu s3 ler model yıllarına göre.ben inanıyorum trde birilerinin garajında saklı var s3 ben onu bulabilirsem ne ala:)