Maşallah söze gerek yok cıncık styla)
Abim gercekten ülkemizde aracina senin gibi ozenle bakan insanlara ihtiyac var.Hayatimda gördugum en titiz ve sabirli insanlardan birisin tebrik ediyorum seni.Hersey ins ayni bu sekilde gonlunce olur.Masallah abi Allah kaza bela vermez ins![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
maşallah serhat hocam, bakım listen benimkine çok yakın, benimde triger, v kayısı felan kaldı, inş en kısa zamanda onları da değiştiririm.
güle güle kullan. Aracının değerini bilen adam herhalinden belli oluyor.
Aynen İbocum, Allah bir mani keder vermese uzun yıllar bende olacak
Yağları 2-3bin km sonra değiştireceğim. Benimde kafamda soru işaretleri vardı koyarken şanzuman için motul alacağım. motor içinde mobil 1 kullanmayı düşünüyorum.
Özelden bana numaranı yolla yardımcı olurum Arkadaşım.
Eyw Erbin Teşekkür ederim.
Beğendiğinize sevindim. Çıkan orijinal parçalarını vermeyi düşünmüyorum. Şayet düşünürsem o zaman konuşuruz.
Eyw Bro. hep beraber kazasız belasız inşallah
teşekkür ederim Dostum. Seninkininde maşallahı varRS lerimiz cıncık gibi
Canım Kardeşim çok teşekkür ederim. Senin yerin ayrı bende biliyosunİnşallah herşey gönlümüzce olur. Hepimizin araçlarına maşallah .
![]()
Çok teşekkür ederim Dostum. Senin ve benim gibi adam bulmak çok zor bu devirde.
RS deyince millet hayvanlar gibi kullanıp içini çıkarıp hurdaya atar gibi satıyorlar.
biz gene ailemizin bir verdi gibi davranıyoruz. Çoğu zaman kullanmaya kıyamıyorum.
en kısa zamanda bir görüşme yapmamız lazım![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
maşallah kardeşimin RS'nede kendinede sabırla ve istikrarlı bi şekilde ilerliyo kazasız belasız inşallah![]()
Rolanti valfi hikayesi;
Aracı ilk aldığım gün eski sahibi rolenti valfinin problemli olduğunu söylemişti bizde dedik. bir sökelim neymiş sıkıntı problem.
kenarlarından üst kapağına giren pimlerden biri yoktu.
aşağıdaki gördüğünüz küçük telcikler yukarıdaki 4 tane küçük metale lehimli bunlarda 2 tanesi tutuyodu söktüğümüzde
ilk aldığım günden rolenti valfi değiştiği an
![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
kendi arabam gibi uğraşırım sıkıntı yok kanka severek uğraşıyoruz hepimiz elimizden geldiğinceyanlız rs'i bile öğrendik sayılır
![]()
Hava Filtre Kitimiz
orijinal filtrem filtre kazanım ve tüm borularım temizlendi ve saklanıyor.
Filtre koyacağım dediğimde herkes bana akü bagaja dedi.
Bagaja almadanda verimli bir filtre kiti yapılabiliyormuş
ilk başta karbon kazanlı K&N filtre almıştım.
Kazanı sığdıramayınca aküyü alsak mı acaba diye düşündüm
Sonra başka bir filtre yapmaya karar verdik
OtoMetinGarage Oğuz Metin'e sonsuz teşekkürler![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
Aynen Rölanti sıkıntılı biraz RS ler de
Aman maşallah diyeyim bizimkinde sıkıntı yok 6 aydır tık demedi![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)