Maşallah maşallah... bir akşam buluşalım arkadaşlar.. sizde Çorlu'dansınız sanırsam
Maşallah maşallah... bir akşam buluşalım arkadaşlar.. sizde Çorlu'dansınız sanırsam
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Mk2 arka tampon düşünmüyormusunuz nokta atışı olur bence![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Kanka bir deneme yap bakalım. Haftaya birlikte çekelim. Yarın ben iptalim.
HOT HATCH KING abim saygılartabiki de buluşuruz bir alo demen yeter.
Biz görüyoruz seni ama sen transit geçiyorsun yanımızdan
Okan çok güzel planlarım var kafamda ama biraz sabır.yavaş yavaş yapıyorum bir şeyler
![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
abi maşallah çok çok güzel aracınız.benimde çok merak ettiğim bir araba bu rs 172 ler.yakıt anlamında sakin kullanımda az yakıyor tarzı şeyler yazılıyor forumlarda.siz ne düşünüyorsunuz?yakıt olarak nasıl peki?
///MPower
En beğendiğim kasa
Maşallahı var Allah kaza bela göstermesin.
Bu Vatan Uğruna Şehit Düşenleri Unutma Unutturma!..
Valla takipteyim 2 bin fazla verip alacam senden bunu![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Çok Teşekkür ederim Kardeşim. Allah size daha iyilerini nasip etsin.
Valla yakıt konusunu şöyle söyleyeyim uzun yolda yol bilgisayarında 4,7L yi gördüm 4,7-5,2 arasında sabit 90km hızla gidiyor. Basınca içiyor ama onu da söyleyeyim.
Eyw. Allah razı olsun.
Okan Şuan satmayı düşünmüyorum ama kısmet diyelim. Konuşuruz
Tamam kardeşim yapıcaz güzel bir foto dayGo proyla da çok video çekicez merak etme
![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
ya sen nekadar detailing bi adamsın yamaşşallah adam çiçek gibi bakıyor arabasına hadi hadi iyisin 25 i var o aracın
hahaha
![]()
172 başka ya maşallah![]()
Serhat hocam valla helal olsun, 10 numara isler yaptin araca. Gerek bakim, gerekse kozmetik, bakim olarak hemen hemen ayni parcalari degismisiz. Benim sadece triger, gergi fln kaldi, Allah kismet ederse onuda en gec bu sene sonu halledecgim. Kozmetik konusunda ise sana soracagim 1-2 sey olacak, zamani gelsin bi rahatsiz ederim senitekrardan masallah.
Eyv. Okan'ım Allah razı olsun. F7R da bir başka oldu yaonu unutmayalım kocaman bir maşallah ona da
Hocam Çok sağol elimden geldiğince aracın ilerde sorun çıkarabilecek ve hatta sadece ihtimal dahilinde olan yerlerini bile sıfırladım. Güzelde bir temizlik yaptım. Hayırlısı ile bitti. Birde kafamda ufak tefek şeyler vardı onları da büyük ölçüde yaptım bir iki eksik var onları da çözücem inş. Hocam ayıp ediyorsun ne zaman istersen ara sor her şekilde yardımcı olurum.![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)