Maşallah bora, görmeyeli baya bi evrim geçirmiş canavar
Epeydir görüşemiyoruz bi ara ayarlayalım hem prof. fotolar çeker hem biraz muhabbet ederiz![]()
Maşallah bora, görmeyeli baya bi evrim geçirmiş canavar
Epeydir görüşemiyoruz bi ara ayarlayalım hem prof. fotolar çeker hem biraz muhabbet ederiz![]()
cok tesekkur ederim mustafa, focus 1 her zaman daha guzel kabul ediyorum, özellikle sendeki focus
cok tesekkur ederim tarık, sana katılıyorum profesyonel ellere bırakmak lazım bu işi
cok tesekkur ederim özgur, gorusmeyeli baya oldu cidden
valla ayarlayalım bigun gelirim bende, guzel olur...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
güzel güzel çok başarılı
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
maşallah güzel güzel![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
arac super maşallah, bendede 2011 hatcback var tıtanyum beyaz yenı aldım, ön tampona napabılırım tavsıye beklıormst tamponu komple almakmı lazım, ekle nasıl durur acaba sislerin etrafını beyaza boyatcam baska bısı aklıma gelmıo sımdılık, bırde vogtland baya konforlu sanırsam , dusurmesıde fena deıl gıbı, yol tutusta cok deıstımı?
cok tesekkur ederim...
sizinde yeni aracınız hayırlı olsun, gule gule kullanın, kazasız belasız...
st tampon genelde iskelet halinde satılıyor, siz daha sonra sis cerceveleri ve ön-alt panjurlarını alıyorsunuz.
ben 3 yıldır vogtland yayı kullanıyorum, cok memnunum. tdci a uygun bi yay, yol tutusu cok iyi olan bi araba zaten, vogtland ile cok cok daha iyi oluyor...
suzuki swift GL
Konu hortluycak biraz ama yapcak bişi yok
St marpiyel plastik mi fiber mi? Plastik ise nerden ve ne kadara temin ettiniz acaba
....
plastik urun, benim aldıgım yaklasık 3 sene filan oluyor, fiyatını hatırlamıyorum. aldıgım yerin linkini vereyim, isterseniz bi sorun ellerinde var mı diye...
zen Ticaret Aracnz in Herey
suzuki swift GL
askerden geldikten sonra biraz degisiklik yaptım, bugun de ic dıs detaylı temizlikten sonra fotograf cekeyim dedim
-mini cooper s amerikan park lambaları iptal edildi, kesilen yerler dolduruldu ve tamponlar yeniden boyandı...
-ford focus 2 st orjinal turbo gostergeleri takıldı, suan işlevi yok ama umarım ilerde olur
-ekzos ucları orjinal audi s6/tt ekzos uclarıyla degişti...
-orjinal geri lambası ve sis lambası takıldı...
-fren kaliperleri ısıya dayanıklı kaliper boyasıyla sarı renge boyandı...
-ford focus 2 titanium-x stopları lambaları takıldı...
-cift taraflı bantları eskiyen plakalar sokuldu ve reklamsız siyah plakalıklar takıldı...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
suzuki swift GL
maşallah güzel duruyor kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Abi o ön taraftaki turbo göstergelerini mehmet mercan abi çalıştırmıştı mertol abiden yardım alarak onunkide dizel.Bir sor istersen.
Maşallah tekrardan.
cok tesekkur ederim...
cok tesekkur ederim...
cok tesekkur ederim...
bende zaten gostergeleri ondan aldım, o kendine makyajlı kasanınkileri aldı...
suan icin tam anlamıyla bi calıstırma olmadı ama olmayacak anlamına gelmiyor bu, mehmet abi yapacak bu isi biliyorum![]()
suan sadece gosterge ısıkları yanıyor...
suzuki swift GL
Aktif halinide bekliyoruz..
Benimde içimde bir ukte c-max'e st225 swaplamak.Nickimden anlaşılıyor sanırım![]()
masallah cok cok begenerek takip ediyorum daha once de soylemistimAllah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)