Hayırlı uğurlu olsun. Basıklığı rengi çok güzel arabanın maşallah. Arkaya kare plaka çok doğru seçim olmuş. Kazasız belasız kullan :)
Printable View
Hayırlı uğurlu olsun. Basıklığı rengi çok güzel arabanın maşallah. Arkaya kare plaka çok doğru seçim olmuş. Kazasız belasız kullan :)
aynen mercedeste olması gereken panjur modeli
kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun
bu arada 3-5 gün önce hadımköy temden mahmutbeye beraber gelmişiz şimdi farkettim :)
güle güle kullan, c63 difüzör ve black series egzosları mutlaka düşünmelisin
Panjur farklı olmuş. Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin.
Saolasın ömerim :)
teşekkürler :)
eyw teşekkürler
teşekkürler tuner in dediği gibi 1.8 Turbo ama motor gücünü bilmiyorum :D
teşekkürler :) ,
kanka cümlemize eyw :)
cümlemize teşekkürler :)
Eyw kardeşim :)
yavaş yavaş inş teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim ,spacer arkalar için geldi , egzoz downpipe falan düşünmüyorum açıkçası ya :)
teşekkürler
teşekkür ederim :) doğrudur
teşekkür ederim , difuzor konusunda c63 nkine baktım fakat o egzozlar suanlık bu arabaya fazla geliyor gibi açıkçası
teşekkürler cümlemize
Maşallah çok güzel ama panjur bana da değişik geldi,hayırlı olsun,bu arada motor gücü 156 hp olması lazım.
Mal antrikot :icon_tup:
Maşallah kazasız cezasız kullanmak nasip olsun :) jantta fantaziye gidecek misin :D
Maşallah guzel bi 19jantla yıkımolur,sonrasında kafadan 2-3 arkadan 1-2cm daha basıldımı
geç karşına çekirdek çitle :D
Maşallah Allah kaza bela vermesin panjur çok değişik olmuş :)
Yakısırr abime :) hayırlı olsun kazasız belasız ınsallah ellerının degdıgıde hemen belli oluyo abi masallah :)
maşallah hayırlı olsun
Maşallah konforlu ve keyifli bi araç almışsın Allah kaza bela vermesin.
Güzel bi jantla nokta kayabilirsin. Buarada 1.6 değil mi turbo motorlar ? Ben 1.6 diye biliyordum gidip ruhsata bakayım :D
12.10.2013 konunun başına birkaç yeni resim ekledim :)
oğuzhan kardeşim maşallah çok yakışıklı bir araç yapmışsın yine çok beğendim.Kazasız belasız kullan.Benim burda arkadaşımdada var aynı araçtan ve basmak istiyor.Bilgi verirsen sevinirim.
maşallah 10 numara duruyor kazasız belasız
ohh be sonunda elegance panjur ve kaput üstü yıldız gördük w204'de. :) maşallah kazasız belasız. :)
Maşallah kanka Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın