Hayırlı uğurlu olsun. Basıklığı rengi çok güzel arabanın maşallah. Arkaya kare plaka çok doğru seçim olmuş. Kazasız belasız kullan![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Basıklığı rengi çok güzel arabanın maşallah. Arkaya kare plaka çok doğru seçim olmuş. Kazasız belasız kullan![]()
aynen mercedeste olması gereken panjur modeli
kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun
bu arada 3-5 gün önce hadımköy temden mahmutbeye beraber gelmişiz şimdi farkettim![]()
Saolasın ömerim
teşekkürler
eyw teşekkürler
teşekkürler tuner in dediği gibi 1.8 Turbo ama motor gücünü bilmiyorum
teşekkürler,
kanka cümlemize eyw
cümlemize teşekkürler
Eyw kardeşim
teşekkürler
yavaş yavaş inş teşekkürler
Çok teşekkür ederim ,spacer arkalar için geldi , egzoz downpipe falan düşünmüyorum açıkçası ya
teşekkürler
teşekkürler
teşekkür ederimdoğrudur
teşekkür ederim , difuzor konusunda c63 nkine baktım fakat o egzozlar suanlık bu arabaya fazla geliyor gibi açıkçası
teşekkürler cümlemize
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Maşallah çok güzel ama panjur bana da değişik geldi,hayırlı olsun,bu arada motor gücü 156 hp olması lazım.
Maşallah guzel bi 19jantla yıkımolur,sonrasında kafadan 2-3 arkadan 1-2cm daha basıldımı
geç karşına çekirdek çitle![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Maşallah Allah kaza bela vermesin panjur çok değişik olmuş![]()
Yakısırr abimehayırlı olsun kazasız belasız ınsallah ellerının degdıgıde hemen belli oluyo abi masallah
![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Maşallah konforlu ve keyifli bi araç almışsın Allah kaza bela vermesin.
Güzel bi jantla nokta kayabilirsin. Buarada 1.6 değil mi turbo motorlar ? Ben 1.6 diye biliyordum gidip ruhsata bakayım![]()
12.10.2013 konunun başına birkaç yeni resim ekledim![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
oğuzhan kardeşim maşallah çok yakışıklı bir araç yapmışsın yine çok beğendim.Kazasız belasız kullan.Benim burda arkadaşımdada var aynı araçtan ve basmak istiyor.Bilgi verirsen sevinirim.
maşallah 10 numara duruyor kazasız belasız
ohh be sonunda elegance panjur ve kaput üstü yıldız gördük w204'de.maşallah kazasız belasız.
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)