Ne yalan söyleyeyim okurken keşke BMW'nin gelişme değil de sonuç olmasını istedim bir an ama gelen gideni aratmamış maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Ne yalan söyleyeyim okurken keşke BMW'nin gelişme değil de sonuç olmasını istedim bir an ama gelen gideni aratmamış maşallah. Allah kaza bela vermesin.
bertonenin üstelik 2.0 turbonun böylesine değerini bilen birinde olduğunu görmek sevindirici, Allah kaza bela göstermesin
tesekkur ederım... gercekten bu işlerde paradan cok harcanan emek gorunuyor
tesekkur ederım sagolun
sigara yok , alkol cokcokcok nadir , eee kötü bi alıskanlıgımız olsun dı mı![]()
BI gun besyoda antreman yapıyorum, 2 tane arkadas gırdı salona '' oo oglum m3 ü gördün mü lan 321 lık o şöyle gider böyle gider ''diye bırbırlerıyle tartısıyorlardı güzeldiiKocaelinde , ankarada cok yolumu kesen oldu abi m3 mü bi basssana yanlasana dıye ...
![]()
caddepark ailesi ve özellikle murat abım cok nazımı cektı sagolsunlartesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın
![]()
Çok güzel konu olmuş eline sağlık.
Bertone coupe çok severim sahip olmak istediğim arabalar arasındadır
Opelci olduğum için mavi Turbo çok iyiymiş. Görüntğ olarak haketmediği yerlerde kaldı. Keşke piyasada daha sağlam olarak tutunsaydı.
Bmw'yed e haksızlık yapmamak lazım. Her ne kadar M3 olmasa da görüntüsü yeter![]()
temızını kesınlıkle tavsıye edebılırım... bu paraya daha cok zevk veren araba yok sanırım![]()
gri renklilerini sadece sedan astradan ayırt etmek mumkun degılİleride de guzel bı e36 ya tekrar binmek isterim gercekten estoril olmak kaydıyla
![]()
merak ettigim ilk bertoneni sattiktan sonra motoru bitik e36 ya kac para verdin kredi kartina bile asilmak zorunda kalmissin toplamak icin.
Sonunda istedigine kavusmussun masallah turbona :-)
emeğe Saygı Maşallah Güle Güle bin dicem fakat araç int. ialnını gördüm satılık.
kardeşim kocaelide okuyosun heralde sürekli pembe astrayı umutun üst tarafında görüyordum. Çok iddaalı bi renkti yeni arabanda hayırlı olsun.
güzel konu... şanslısın bence... istediğin araçların temizleri gelmiş bmw hariç onu da sen toplamış adam etmişsin zatenAllah gönlüne göre versin, kazasız belasız kullan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)