Corona harbiden te37ler ile çok iyi olmuş biraz daha basılmaya ihtiyacı var bence Maşallah kardeşim :)
Printable View
Corona harbiden te37ler ile çok iyi olmuş biraz daha basılmaya ihtiyacı var bence Maşallah kardeşim :)
History nin opel corsa'dan sonra Toyota Corona olarak devam etmesi de bir hayli ilginç geldi:D:D
Halk arasındaki o bildik şaka gibi:)
Bu ford taunus kocaeli pistine çıkmışmıydı 29 ekimde ?
Çok teşekkürler 1 2 ay daha satmazsam dip basıp binicem inşallah :)
Teşekkür ederim :)
[QUOTE=Burak E.;7055235][QUOTE=41AF101;7055023]Geçmiş gün yalan olmasın 900 950 TL civarıydı fakat tanıdık abimiz getirtmişti araştırmak lazım şuanki fiyatını :) Yerinde olsam önlere coil yapıp arkaları yayla basarım 2. el bulmak çok kolay.Bu arabaların en güzel yanı dip halinde bile orta susturucu hariç kolay kolay sürtmüyor altı. :)
Spor yay işine girersen 5 cm den fazla bastığında amortisör patlatabilirsin daha önce corsa b de yaşayan duymustum :) Spor Yay ve Spor amortisör alırsan yol tutuşu daha iyi olur diye biliyorum.İyice araştırmalısın bence.Alıntı:
coil baktım ama hepsi custom coil pek içime sinmiyor marka coil olursa tadından yenmez :) bakalım yakın zamanda alıp yapıcam ama ne yapıcam bilmiyorum 5lik yay alıp basmak veya marka coil :)
5 den fazla basmam zaten arabayı max 5 bakarım olmadı coil alırsam yinede dip yapmam aracı :D
corsa şahane duruyormuş gerçekden emeğine sağlık
berkayim corona harikaymis.:) cok yakismis jantlar. kazasiz belasiz kullan. babaya selam. ;)
maşallah bütün araçlara
çoğu kişininde beğendiği gibi corona başka
burda damı sen yaa :D araclarını dıger sıteden bılıyorum masallahları var :)
İlk 2 3 hafta 5 cm gözüne çok iyi gelir,sonra daha fazla basmak istersin.Buna emin olabilirsin.Bence direk costum coil yap gitsin önlere :)
Teşekkürler :)
Çok sağol Oğuz abi:) Olsaydı integrayada aynı jantı yapacaktım :D
Çok teşekkürler Corona kalıcı bende inşallah :)
Eyvallah teşekkürler :D
en çok corsa hoşuma gitti..diğerleride güzelmiş ama:)
custom coil varda işte iyi yol tutar mı ? bi sıkıntı olur mu hep düşünüyorum :D
Teşekkürler :)
Costum coille genelde dip basık babam bile kullanıyordu.Ama ben virajlara girdiğimde lastik yanakları plastiklere sürtme yapıyodu.Dipten 1 parmak yukardayken baya sert bir viraj (biliyorsan eğer pendik yönünden kartala giderken S şeklinde uzun bir viraj) 140 150 gaz basarak girmiştim.Yol tutuşu o andan sonra mükemmel olduğunu onaylamıştım :D
ozaman iyice bi düşüneyim coil candır :D