Corona harbiden te37ler ile çok iyi olmuş biraz daha basılmaya ihtiyacı var bence Maşallah kardeşim![]()
Corona harbiden te37ler ile çok iyi olmuş biraz daha basılmaya ihtiyacı var bence Maşallah kardeşim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
History nin opel corsa'dan sonra Toyota Corona olarak devam etmesi de bir hayli ilginç geldi
Halk arasındaki o bildik şaka gibi![]()
Bu ford taunus kocaeli pistine çıkmışmıydı 29 ekimde ?
Bizden hızlısı mezarda diyenlerin Cenaze namazlarında hep biz vardık![]()
Çok teşekkürler 1 2 ay daha satmazsam dip basıp binicem inşallah
Teşekkür ederim
[QUOTE=Burak E.;7055235][QUOTE=41AF101;7055023]Geçmiş gün yalan olmasın 900 950 TL civarıydı fakat tanıdık abimiz getirtmişti araştırmak lazım şuanki fiyatınıYerinde olsam önlere coil yapıp arkaları yayla basarım 2. el bulmak çok kolay.Bu arabaların en güzel yanı dip halinde bile orta susturucu hariç kolay kolay sürtmüyor altı.
Spor yay işine girersen 5 cm den fazla bastığında amortisör patlatabilirsin daha önce corsa b de yaşayan duymustum
coil baktım ama hepsi custom coil pek içime sinmiyor marka coil olursa tadından yenmezbakalım yakın zamanda alıp yapıcam ama ne yapıcam bilmiyorum 5lik yay alıp basmak veya marka coil
![]()
Spor Yay ve Spor amortisör alırsan yol tutuşu daha iyi olur diye biliyorum.İyice araştırmalısın bence.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
corsa şahane duruyormuş gerçekden emeğine sağlık
İlk 2 3 hafta 5 cm gözüne çok iyi gelir,sonra daha fazla basmak istersin.Buna emin olabilirsin.Bence direk costum coil yap gitsin önlere
Teşekkürler
Çok sağol Oğuz abiOlsaydı integrayada aynı jantı yapacaktım
Çok teşekkürler Corona kalıcı bende inşallah
Eyvallah teşekkürler![]()
Teşekkürler
Costum coille genelde dip basık babam bile kullanıyordu.Ama ben virajlara girdiğimde lastik yanakları plastiklere sürtme yapıyodu.Dipten 1 parmak yukardayken baya sert bir viraj (biliyorsan eğer pendik yönünden kartala giderken S şeklinde uzun bir viraj) 140 150 gaz basarak girmiştim.Yol tutuşu o andan sonra mükemmel olduğunu onaylamıştım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)