Güncel birkaç foto ile devam. -El emeği göz nuru
anne eli değmiş gibi. herşeye katkıları var çok yasasınlar.
eski yapıştırıcının çözülmesi bekleniyor.
1 kat ince zımpara
finis him.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
*On3r*
Ön tampondaki pürüzlü görüntü canımı sıkıyordu ne zamandır. Pasta öncesi onuda aradan çıkarayım dedim. Çok basit, temiz ve kısa bir işlem oldu.. Garaj yoksa, Rüzgarsız yerde yapılması en doğrusu.
Hem ufak çizikler gitti hemde pürüzler gitti.
Bittikten sonra görüntü alamadım hava karardı. Yakından çekip ekleyeceğim.
*On3r*
Batudayken çok bindim. sevdiğim bir arabaydı. Maşallah güle güle kullanın daha da güzelleşiyor
Kardesim benim Masallah benim bu kadar ugrasacak vaktim olmamisti eline koluna yuregine saglik bir an gerimi alsam diye dusunmedim degil![]()
eline sağlık kardesim iyi olmus..
Biladerim kazasız belasız inşallah cok güzel olmaya dogru ilerliyorsunaraba zaten ben burdayım diyor
![]()
Kısa bi sorum olcak ön tamponun siyah yerlerini ne ile toparladın boya sprey vs ? bende yapmak istiyorum ama kusar diye çekiniyorum
Saolasın kardeşim..
Siyah bantları güzelce gövde rengine taşırmadan bantladım. bantların üzerlerinide gazetelerle genişçe bantladım altınıda üstünüde.. mat siyah spray boya ile 5-6 kat üst üste kurutarak boyadım. rüzgar almayan bir yerde boyadım. kaportaya boya uçunca uğraştırıyor çünkü. klasik boyacıların bilek hareketleriylesağa sola eşit uzaklıkta sıkarak boyadım. sonuç gayet güzel oldu..
beğenmene sevindim. tavsiye ederim. keşke yakın olsak da gelip yapsam ..ama çok ters yerlerdeyiz
![]()
*On3r*
Valla varya ne güzel olurdu be kardeşim bunu söylemen düşünmen bile yetti bana Allah razı olsunck beğendim ck güzel olmuş ellerine saglık hafta sonu arabayı vizeye sokcam vizeden sonra yapacaklarım cok zaten söylediğin şeyleri harfiyen uygulucam o boyi sprey marka vs tüp sıvı falan detayları yazarmısın direk öyle alıp yapmaya çalışıcam
![]()
Bugün ayrancı'da park halinde gördüm maşalah ok gibi duruyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)