Basıklık güzel olmuş
Eline sağlık.
Yorumlar için teşekkürler, yoğunluktan dolayı hiç bişe yapamadık bugün xenonları taktıracam inşallah..
Uzun zamandır bir güncelleme yapamadım, gerek sınavların yaklaşması gerek maddi zorluktan dolayı... Ama tüm eksiklikleri hallettim; Lip takıldı, sislere xenonlar bağlandı, Amortisör kafalarından alındı çok az daha düştü konfor o kadar daha arttı sekme yapmıyor. Şimdilik bir süre böyle binecem, ama ön ve arkadan 2şer cm daha düşüresim var zamanım olursa onu yapmayı planlıyorum.Ufak tefek 2-3 ciglet de yapıştırmak istiyorum güzel birşeyler arıyorum.Şimdilik tek resim attım güzel çekimler yapınca sizinle paylaşacam.
Maşallahınızı esirgemeyin teşekkürler.
Uploaded with ImageShack.us
Öncelikle araca maşallah. Kafalardan alındı derken sanırım amortisor tablalarında oynama yaptınız ?
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şöyle anlatayım ;
5 cm lik yayları kestik ilk önce 3 bakla yay kaldı, onuda arabaya taktık.Bu sefer amortisör yaylara göre uzun kaldığı için amortisör milini kısalttık tornacıda.Kısaltmadan önce ön taraf direk amortisörlerin üzerinde gidiyordu en ufak kibrit tanesi kadar bi engelde bile çok fena vurma yapıyordu ve aşırı sekiyordu.Amortisörüde kısaltarak hem o vurmayı engelledik hem orjinal gibi konforu oldu hemde biraz daha düştü..
basıklık harika olmuş arabanın kaderi değişmiş maşallah
burda sanayide coilover yapan bi amortisörcüye gittim adam sekmeye çare yok illa coil yapalım sana diyor, para kazanacak yamilden kısalt diyorum o bizi aşar diyor, o zaman ben direk tornacıya mı gitsem ne yapsam ? ama kesilcek yeri nasıl anlatıcam o var
fotoğraf falan varmı sende
şu an yaylar kesik ya milden kısaltsam araç düşermi acaba onu da düşünüyorum 2 cm den fazla düşerse maf oluruz
ben sadece sekme sıkıntısı gitsin vurma yapmasın diye milden kısalttırmak istiyorum 1 cm de inse hayır demem tabi
![]()
Maşallah kazasız belasız sürüşler.3 lira fazla olsun kırmızı olsun boşuna dememişlerAracın çok güzel duruyor,rengi olsun basıklığı olsun Trabzon'a yakışır cinsten
Bende Trabzon'danım tanışmak isterim bir gün
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)