maşallah araca krom kısımları kaplarsan hoş durur, kazasız belasız inşallah
maşallah kapı eşikleri felan çok güzel durmuş.biraz bassan + port bagaj ayaklarından yaptırsan aracına bambaşka bir görünüşü olur![]()
///MPower
Prof. makina alıcam diye para biriktirdim paranın büyük bi kısmı ona gidicek . Ama şeytan arada dürtüp gel düz boru çekelim demiyo değil . Makina aldıktan sonra ilk işim ön çıta olucak . Cümlemize inşallah.
Şu makina işi bi bitsin de port bagajı zenonu maskesi alıcam bişeyler . Ama basmaya gelince ister istemez çekiniyorum erdoğduda yol yapım çalışması başladı düz olan yolu rampa yaptılar . Havalar da düzelsin biraz olmadı onu da yaparız![]()
Intercooler olmayınca korkuyorum bişey olur diye . Babama şaka yaptım geçen araba yazılımlı artık 85 hp + dumanlı spec o onun stickeri diye küfretti aferin oğlum dediSıkmadan duramıyosun tabi
![]()
Bayadır güncel çekmiyorum
Muayene de tamam
Altta samsun yazısı da vardı kesip hallettim onuTanıtım aracına çevirdim iyice
İçeriyi iyice Japon k.rhanesine çevirdim
Bi Rizeye gittik geldik orda temizledim elimden geldiğince![]()
Note 2 işi gün batımı
Ön çıtayı böyle giderse kaplayamıycam.
Güncelleme yapmayalı baya oldu . 9 ay Trabzonda kaldıktan sonra bi tayın furyası vurdu bi daha bizi . Jant için para biriktirmiştim onu da ezdim bu yaz . Anlıycağınız Karşıyakalının Trabzon macerası kısa sürdü . Biz gene yaya spec öğrenci şekli devam . O artık MERSİNDE
Belki 15 tatilde bi kaç sey daha yaparım . Bunlarda Trabzondaki son pozları .
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)