güzel güzen yanlamalı binmeler burak![]()
Hayırlı Uğurlu olsun benimde , Düşüncemde böyle bir araç var . Maşallah Senin adına çok sevindim , Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin . gelelim asıl konumuza iyi yanlıyo mu hiç denedin mi tekerlerin düz bassın dicem yere degmemesi lazım bu aracın maşallah dımçık gibi![]()
Teşekkürler abi
Teşekkürler
Öncelikle yanması gayet güzel ve keyifli ama otomatik olmasının olumsuz yanları da var. Bende imkan bulduğumda düz vitese geçmeyi düşünüyorum
Teşekkürler abihonda dan sonra ilaç gibi geldi
![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Maaşallahı var hacım kazasız belasız kullanırsın inş. Yavaş yavaş topluyoruz 200 leri
Ama gemi gibi laaa![]()
maşallah gün gelicek bu aracım manuel viteslisini allah nasip ederse alıcam
Masallah kardesım aracın guzel gorunuyor .
Arabaya bakarken surat ifadem:
Vtesi gordukden sonraki surat ifadem:
Sonrakı postlarında manual vtese cevırıcegını goruncekı surat ıfadem:
Aslında olan:![]()
Bu aracı bir arkadaşım alacaktı, atlayıp bursa'ya gidecektik, gideceğimiz gün aradık, sattım ben dedi sahibi. Kısmet değilmiş, size de hayırlı olsun. Böyle bir araç için bedavaydı fiyatı, şanslısınız![]()
#SERHAN KOÇYİĞİT | DRFT™django
Teşekkürler kanka![]()
Umarım size de güzel bi araç nasip olur. Teşekkürler
Teşekkürler kardeşim cümlemize
Teşekkürler![]()
Evet mehmet abi sizden bahsetti bursadaTeşekkürler daha iyileri nasip olur inş
- Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah... Zamanının efsane araçları gerçekten.
- Bence otomatik araçlarda ayrı bir keyif. Hele ki 200 SX. Çevirmekle uğraşmaktansa satıp manuelini almak daha mantıklı bence...
Honda Owners Never Drive Another
200sx lerde manuel olupta sıkıntı yaşamayan pek araç bulamazsınız bence. Mutlaka bilinçsiz kullanımlar sonucu çok daha fazla sıkıntı yaşamış oluyorlar. Dediğiniz gibi otomatik olması bunun bir nebze önüne geçmiş oluyor..
Size tavsiyem manuele geçiş yapmadan aracın otomatikteki zevkini yaşayın. Biraz tecrübe ettikçe sınırlıda olsa drifte imkan veriyor. Manuele geçiş sırasında bütün parçaları orjinal olacak şekilde, iyi durumda olmalarını dikkate alarak tüm parçaları tedarik ettikten sonra servise sokun.. Ufak bir parçasıda olsa bulunmayınca bulunmuyor çok uğraştırıyor ve serviste yatışı can sıkıcı olabiliyor.
Ve son olarak manuel 200sx'in keyfi müthişGüle güle kazasız belasız binin inş.
#SERHAN KOÇYİĞİT | DRFT™django
Evet benimde dikkatimi çekti bu durum manuel olanlar biraz sıkıntılı oluyor iyi durumda olanlarda biraz yüksek fiyat çekiyor. Bütün parçaları elimden geldiğince temiz olanlarını almaya çalışacağım dediğiniz gibi bütün parçalar tamamlanınca çevirmeyi planlıyorum. Otomatik şanzuman trafikte işe yarasa da vitesler arası geri tepme, gazlamak istendiğinde erken vites değiştirme gibi kötü yanları insanın canını sıkıyor biraz. Tekrardan teşekkürler önerileriniz için![]()
Teşekkürler 150000 km de idi aldığımda
hayırlı olsun aracınız güzel ve diri duruyor ne kadar a alındı merak ediyorum...
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)