bu arada arabamızda bi xenonda mevcutmus opel forumuna konu acıp sordum aracımız en dolusuymuş haberımız yoktu ama![]()
bu arada arabamızda bi xenonda mevcutmus opel forumuna konu acıp sordum aracımız en dolusuymuş haberımız yoktu ama![]()
Hayırlı olsun Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
@melih ö teşekkür ederim abi
@kasırqa inşallah bakalım hayırlısı olsun![]()
teşekkürler fikirlerini almak isterim sağolun
O kadar arastirmalar sonucunda guzel bi arac almişiniz. Hayirli olsun.
Araçta BID ekran (board info display - 5satir ekran ve CDC40 opera varsa doludur)
Ayrica elegance'larda kadife bej rengi koltuk vardir. Cosmo'da deri-kumas vardir. Astraci olarak dipnot vermek istedim.
Renkli ekranlar CID ekrandir. Onunla arac cok.daha guzel olur![]()
çok uzun süre baktık abi çok araç fikri değiştirdik sonunda bulduk , evet 5 satırdı yanlış hatırlamıyosam yarın sabahlıgın bakarım 5 satır mıyanlız burdaki büyüklerimin araçdan övgüyle bahsetmesi gururumu okşadı aracı ben bulmuştumda herkese tekrardan teşekkürler
Dolu bir araç almışsınız.Kazasız belasız güle güle kullan.
Boş aracı doldurmak ne zor işmiş yahu![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
çok teşekkür ederim araştırmalarım ve burdaki büyüklerimdende anladığım kadarıyla en fullunu almışız
edit : indim sabahı bekleyemedim baktım 5 satır yol bilgisayarımızda
edit : ilk posta ekledim bugun ki fotoğrafları
masallah cok guzel bır araba almıssınız kazasız belasız kullanmak nasıp etsın. bu arada bu astralarda esp varmı? asr bırde?
doğuştan araba manyağı
aracımızda esp yok ama asryi bilmiyorum bi araştırayım , iyi dileklerin için teşekkür ederim abi Allah cümlemizi kazadan beladan korusun
@mutu aynen abi plakalıklar çok tırt plakyıda hiç sevmedım degısecektıkde aynı ilceye kayıtlı olunca degısemıyomusuz ama app plaka yaptırıcam inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim
@hakansönmez teşekkürler dostum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)