maşallah kardeşim aracına kazasız,belasız
stop ve farları ben de temizletmeyi düşünüyorum.ama açıldıktan sonra buhar yaparsa diye korkum var.
nerede ve kaça yaptırdığın hakkında bi pm atarsan sevinirim![]()
Bu kasa başka bi yakışıklıMaşallah kazasız belasız.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
güzel araba dostum ama yapılması gereken şeyler var kazasız belasız
Maşallah Astra'ya![]()
Ön far temizliği nasıl yapıldı bilgi verebilir misin??
Şimdilik sıkıntım yok ama ilerde lazım olur bana da![]()
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
@plekumat pardon görmemisim yazdığınızı , farlar söküldü sonra içleri boşaltıldı talaş ve suyla temizlendi sonra kurutuldu , ondan sonrada dışına polisaj çekildi cizikleri falan herşeyi gitti 0 kıvamına geldi ancak çok iyi kurutun farları biz cok üstünde durmadık 1-2 hafta buhu kaldı ıcınde sonra gitti
Arabayı alalı neredeyse 2 sene olacak ha bana ne yaptın arabaya derseniz hiç birşey yapmadım diyebilirimAllaha şükür kendisi bize bakımlar dışında bi sorun çıkartmadı , satılma durumu söz konusu olabilir eğer satılmazsa inşallahda satmak zorunda kalmayız yazın yapmak istediklerimi gerçekleştiricem. bi kaç telefonla fotoğraf çektim araba sol tarafdan talihsiz bi olay oldu daha boyatmadık göcük var biraz onun dışında bi o... ç... sağ sol tarafı sağlam şekilde cizmiş onada aklıma geldikce agzıma gelenleri sayıyorum zoru neyse artık. çok konuştum fotoğraflara gelelim
yapmayı düşündüklerimide yazayım
ilk başta app plaka
makyajlı kasa stoplar http://i.hizliresim.com/e5vB8q.png
cam filmi
5 veya 3 cm yay , parasal sıkıntı olmazsa amg jant koymayı düşünüyorum
içide bi kuaför istiyor acıkcası![]()
güzel kardeşim maşallah böyle cam tavanlı içi krem dolu astra görmemiştim ne güzel kazasız belasız .. fakat aracının kapı kollarındaki nikelajı ve plaka çerçevelerini kesinlikle hemen sökmelisin.. bi ince ton bi cam filmi kibar orjinal duran bi egsoz ucu birde güzel bi pasta cila yaptın mı bitmiştir.. hiç yaymış jantmış girme inan bana.. kazasız belasız ..
yt7
nikelajlar benmde hoşuma gitmiyor ancak orjinal diye sökmek istemedim , iyi dileklerin için teşekkür ederim abi
almadan önce mesaj çekmişdin bana hatırlıyormusun abi bir sorun çıkartırmı şanzımanı cam tavanı falan diye bende doğru kullanırsan kolay kolay bir sorun çıkartmaz bakımlarını yaptırır keyifli sürersiniz demişdim.. 2 sene olmuş vaybe.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Zamanında aracı alırken bir çok büyüğüme mesaj atıp fikir danışmıştım hepsine tekrardan teşekkür ederim , aracı bugün sattım 5 sene olmuş neredeyse bizi hiç üzmedi 80bin kmye yakın yol yaptık birlikte arızasız sorunsuz bindik gerçekten hakkını teslim etmek gerekir yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun inşallah elveda kara çocuk
https://i.hizliresim.com/y0l8VN.jpg
Hayırlı uğurlu olsun. Yeni araç olarak ne düşünüyorsunuz?
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)