User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
118 sonuçtan 115 ile 118 arası

Konu: Yeni aracımız Astra H 1.3 Cdti Elegance

irfanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiat bravo aldık 1.6 mjet 120bg 2011 model yakında konusunu açacağım
    Öncelikle hayirli ugurlu olsun, Gule gule kullanin.benimde Aklımda olan araçlardan birisi özellikle otomatik dizel olanları inşallah kredimi kapatmama 3 ay kaldı sonrasında ciddi manada düşündüğüm araçlardan biri.
    profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.

''eski E36 mın şasesi sızlasın''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı irfanakbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayirli ugurlu olsun, Gule gule kullanin.benimde Aklımda olan araçlardan birisi özellikle otomatik dizel olanları inşallah kredimi kapatmama 3 ay kaldı sonrasında ciddi manada düşündüğüm araçlardan biri.
    araç güzel abi ama ben aracın ön iki direğini çok büyük buldum görüş açısını kısıtlıyor bence , birde yakıt şuan çok 100kmde 7,8lt ortalama verisi var yol bilgisayarında

irfanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç güzel abi ama ben aracın ön iki direğini çok büyük buldum görüş açısını kısıtlıyor bence , birde yakıt şuan çok 100kmde 7,8lt ortalama verisi var yol bilgisayarında
    Ön direk konumları ve büyüklük olarak dönüşlerde özellikle problem oluşturduğunu bende duymuştum, koltuk üzerinde biraz konumunuzu değiştirmeniz gerek ediliyormuş. Yakıt değeri teknik verilerde gayet ideal görünüyor ama bazı kullanıcılar bu değerleri yakalayamadigindan şikayetciler. Face de grup var oradan arac hakkinda biraz bilgi edindim.Sizin araç otomatik mi? Manüel mi?
    profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.

''eski E36 mın şasesi sızlasın''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı irfanakbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ön direk konumları ve büyüklük olarak dönüşlerde özellikle problem oluşturduğunu bende duymuştum, koltuk üzerinde biraz konumunuzu değiştirmeniz gerek ediliyormuş. Yakıt değeri teknik verilerde gayet ideal görünüyor ama bazı kullanıcılar bu değerleri yakalayamadigindan şikayetciler. Face de grup var oradan arac hakkinda biraz bilgi edindim.Sizin araç otomatik mi? Manüel mi?
    manuel abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)