User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: Celestial Blue Eg Civic

dest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sercanavcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kardesm mal güzel jantların ofseti aslında tam tadındaymış göbek kısmını dışarı doğru kollu falan yapsalarmış te37 tarzı güzel bi jant olabilirmiş ama bölede iyi ilerde kafana göre değiştirirsin ALLAH kaza bela vermesn güle güle kullan
    Eywallah Kardeşim saolasın.. evet jantlar malesef garip bir tasarıma sahip aldığımda vardı, eldekini değerlendiriyoruz şimdilik ilerde bi t37 olacak inş.

Alıntı Slow Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah. İyi bir jant rengi ile güzelleştirmeye gidilebilir.
    Teşekkürler

Alıntı MeJo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    renk cok iyi maasllah ama jant için aynı seyi söyleyemicem
    Teşekkürler.. Yalnız değilsiniz

Alıntı exvitermini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lip olarak mugen değilde bys nin lip ini döktürebiliriz ben onu düşünüyorum ama tek yapılırsa cok pahalıya gelecek.
    bys güzel hatta spoilerıda çok güzel.. kaça gelir ki lip ?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rengine bittim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılık ilanından geldim biraz önce . 18500 yazıyordu . itiraf ediyorum, ilk fotoğraflara baktım ve neyine 18500 yazmış ki dedim . haline bak arabanın falan dedim yani yalan yok kapatıcaktım sayfayı, aşağı doğru in dedi içimden bi ses . tam 13. fotoğrafta sesli bi şekilde " oooouuuuuuuu " dedim . ev arkadaşım yine ne arabası buldun sapık dedi hatta

hocam o değil de emeğinizi ve paranızın karşılığını vermiyorsa satmayın derim . aracın maşallahı var. araçtan sıkıldıysanız koyun garaja binmeyin bi süre ciddi anlamda binmeyin ama arabasız gibi . 1 ay bile sonra kıymetini yeniden anlarsınız. saygılar

dest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H4ro06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rengine bittim
    Teşekkürler

Alıntı Mantaboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satılık ilanından geldim biraz önce . 18500 yazıyordu . itiraf ediyorum, ilk fotoğraflara baktım ve neyine 18500 yazmış ki dedim . haline bak arabanın falan dedim yani yalan yok kapatıcaktım sayfayı, aşağı doğru in dedi içimden bi ses . tam 13. fotoğrafta sesli bi şekilde " oooouuuuuuuu " dedim . ev arkadaşım yine ne arabası buldun sapık dedi hatta

hocam o değil de emeğinizi ve paranızın karşılığını vermiyorsa satmayın derim . aracın maşallahı var. araçtan sıkıldıysanız koyun garaja binmeyin bi süre ciddi anlamda binmeyin ama arabasız gibi . 1 ay bile sonra kıymetini yeniden anlarsınız. saygılar
    Eywallah kardeşim. Yorumun için çok teşekkürler. Maddi sıkıntılar olmasaydı emin ol satmazdım.. Benimki hani satayımda başka bir araba alayım değil.. Sıkıntılı bir dönem yaşıyorum. Yaşadığım bu sıkıntından dolayı satmayı hiç planlamamıştım, biri dokunsa ağlıcak durumdayım o derece yani..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)