Farları sisleri komple sıfırıyla değiştirirsen muazzam olur.. 10. fotoğraf gerçekten çok güzel kazasız belasız bin maşallah :)
Printable View
Farları sisleri komple sıfırıyla değiştirirsen muazzam olur.. 10. fotoğraf gerçekten çok güzel kazasız belasız bin maşallah :)
Kardeşim maşallah aracına inşallah hep böyle devam edersin dıştan başlamışsın temizlik ve düzeltmelere :) içinide halledebilirsen kaymak olur :) Allah icine sindirsin iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle
Masallah Zimba olmuş makina Allah nazarlardan saklasın ,
Sanziman oranınız 92 lere gore uzunmu?
Fotoğraflarda yıpranmış görünüyor fakat tam aksine nokta kadar yırtık yok sadece detaylı temizlik istiyor. Teşekkürler.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim sağolun :)
Teşekkürler :) Yeni aldım arabayı henüz bir bilgim yok şanzımanla ilgili .
kardeşim hayırlı ; kazasız belasız binmek nasip olsun :p
Kardeşim Maşallah tam gaz devam ediyorsun :) Basıklık çok yakışmış Allah kaza bela göstermesin :)
MaşAllah Allah kaza bela vermesin
Maşallah berkay :) İyi ki o kırmızı olmamış hee :D kazasız belasız :)
Abicim, seni yazmayı unutmuşum.Seninde arabaya çok emeğin geçti.Allah razı olsun ellerine sağlık :)
Eyvallah Melih abim sağolasın :) Basıklık iyi oldu da konfor kaybı çok fazla.
Allah razı olsun sağolasın kardeşim daha iyisi senin olsun.
tamamdır abi :)
Sağolasın kardeşim , her zaman derim araba işi nasip kısmettir.Allah'a şükür integra istiyordum hayırlısıyla aldım.Daha da güzelleşecek zamanla :)
maşallah kardeşim :)
Lastik yanaklarını boyadık :)
http://o1310.hizliresim.com/1g/5/t8yhy.jpg
güle güle kullan on numara olmuş .
Maşallah Allah kaza bela vermesin yavaştan güzelleştiriyorsun aracı :)
aracın maşallahı var güle güle kullanın, lastik yanaklarının boyanmasıda çok yakışmış
masallah
kazasiz belasiz keyifli olmuş..
maşallah, boyalı yanak bayadır görmüyordum çok hoşuma gitti işin açıkcası :) uretildiği günden beridir hastasıyım şu tegin ya
Öncelikle araban hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız.
Ne zamandır konu açayım falan diyordum kirlilik yaratmayayım, ys1 ile q1'in farkı ne tam olarak detaylı bir şekilde yazabilecek var mı?