Farları sisleri komple sıfırıyla değiştirirsen muazzam olur.. 10. fotoğraf gerçekten çok güzel kazasız belasız bin maşallah![]()
Farları sisleri komple sıfırıyla değiştirirsen muazzam olur.. 10. fotoğraf gerçekten çok güzel kazasız belasız bin maşallah![]()
Kardeşim maşallah aracına inşallah hep böyle devam edersin dıştan başlamışsın temizlik ve düzeltmelereiçinide halledebilirsen kaymak olur
Allah icine sindirsin iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle
Masallah Zimba olmuş makina Allah nazarlardan saklasın ,
Sanziman oranınız 92 lere gore uzunmu?
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Fotoğraflarda yıpranmış görünüyor fakat tam aksine nokta kadar yırtık yok sadece detaylı temizlik istiyor. Teşekkürler.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim sağolun
TeşekkürlerYeni aldım arabayı henüz bir bilgim yok şanzımanla ilgili .
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Kardeşim Maşallah tam gaz devam ediyorsunBasıklık çok yakışmış Allah kaza bela göstermesin
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah berkayİyi ki o kırmızı olmamış hee
kazasız belasız
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Abicim, seni yazmayı unutmuşum.Seninde arabaya çok emeğin geçti.Allah razı olsun ellerine sağlık
Eyvallah Melih abim sağolasınBasıklık iyi oldu da konfor kaybı çok fazla.
Allah razı olsun sağolasın kardeşim daha iyisi senin olsun.
tamamdır abi
Sağolasın kardeşim , her zaman derim araba işi nasip kısmettir.Allah'a şükür integra istiyordum hayırlısıyla aldım.Daha da güzelleşecek zamanla![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
aracın maşallahı var güle güle kullanın, lastik yanaklarının boyanmasıda çok yakışmış
maşallah, boyalı yanak bayadır görmüyordum çok hoşuma gitti işin açıkcasıuretildiği günden beridir hastasıyım şu tegin ya
bbm pin :2B244451
Öncelikle araban hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız.
Ne zamandır konu açayım falan diyordum kirlilik yaratmayayım, ys1 ile q1'in farkı ne tam olarak detaylı bir şekilde yazabilecek var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)