maşallah rengi bomba çok şeker![]()
Buna yorum atmışmıyım,atmamışım galiba.üyeliğim onaylanmadan evvel içim gitmişti yorum yapamıyorum diye.harika araç abi.maşallah.
13 sene bindik 131 doğan az kahrımızı çekmedi severim doğanıkazasız belasız
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Uzun süreden sonra günceli çekelim (=
Bir kardeşimin hediyesi olan OMP direksiyonu cuk oturttuk. Sonunda dizlerim direksiyona sürtmeden rahat rahat yayılarak kullanıyorum arabayı (=
Parayı bulunca arabayı bastık, elimiz değmişken de komple ön takımı sıfırladık.
Direksiyon yarı yarıya hafifledi resmen.
Şimdilik bu kadar, diğer maaşı alınca değişime devam (;
HVAC
bu jantların ortası gunmetal olanı vardı füme, onu deneseydiniz keşke yada boyansa nasıl durur acaba merak ettim , ama bu renkte çok güzel duruyor model seçiminizi beğendimbasıklıkta tam kıvamında olmuş
renk güzel duruyor boyası , bi app plaka istiyor araç , plakada ısparta var mı ısparta ile bi bağlantınız bende ıspartada üni okuyorummaşallah
APP işi diğer aya kaldı, maaşı bitirdim şimdilik (=
Isparta ile bi bağlantım yok, aracın eski sahibi Isparta'dan almış, plakayı da değiştirmemiş. Ben de hiç uğraşmayınca 32 olarak kaldık
HVAC
jantları ıyı kı değiştirmişsin bu son son model çok yakışmış. arabanın gerçekten maşallahı var çok diri duruyor. sana tavsıyem fazla ya kaçma dış modifiyede
Bi kaç doğana yapmıştım far içi karartma, yeni kasalar gıbı çok kısım boyamıyosun ama camı açınca göryosun kenarda kalan kısımlar oluyo far tasında o kısımları boyayınca sıyaha tatlı bi hava veriyo denemenı tavsıye ederım. ampülde şapka varsa onuda sıyaha boya hatta.
app , güzel bi çift kafa egzoz , vk 523 ve koray mio da ki tarzda. xenon vs bide yapabilirsen tampondaki sinyalleri şeffaf yapıp diademi oturtursan çok klas olur .
örnek sinyal;
![]()
Maşallah içinede güzel bi halı döşet tabanına temiz olsun.. Dışını falan çok beğendim. Ompde olmazsa olmazı![]()
Dış modifiye olarak 1-2 ufak ekleme (kaput maskesi, f1 ayna, tavan bagajı gibi) yaptıktan sonra işim bitecek.
Egzoz olarak tek çıkış, yanık uçlu bir şeyler düşünüyorum. Tavsiyen de aklımda bulunsun tabi.
Aydınlatma olarak da sarı far sevdiğim için sarı ampüllerimi taktım, ama sinyal konusundaki örnek hoşuma gitti, teşekkür ederim tavsiyeler için (=
Eyvallah hocam, görünmeyen işlerimiz hala çok fazla. En son adım olarak iç güzelliği düşünüyorum (=
HVAC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)