Beğendim..Güzel,temiz,diri gözüküyor...Hayırlı olsun...İyi günlerde kullanın...
Beğendim..Güzel,temiz,diri gözüküyor...Hayırlı olsun...İyi günlerde kullanın...
vayy bea anılarım depreşti valla çok güzel günlerim geçti bu arabayla çokta emeğim geçti benden sonra Tayfun kardeşim ve şimdide sen en az benim kadar iyi bakıosunuz kıymet bilcek bi araba gerçekten allah kaza bela vermesin kardeşim istanbula gelirsem bigün bindirsene 1 tur![]()
güzel yorumların için çok teşekkürler Mithat bu araba sendeyken konuşmuştuk o zaman olmadı kısmet bu güneymiş dediğin gibi böyle tr de 3 veya 4 tane kalmış hb beyaz bir vti nın kıymetını bılmek gerek tabiki bende elımden gelenı yapıyorum işteİstanbul a geldıgınde de mısafır etmek ısterım senı hem 1 tur atarız eskı gunlrın depreşir
![]()
04' Red RR TypeR ..
Hb ve beyaz her zaman + 1 önde zaten kaçtane var bildiğim 4
Uz an gp rot değerini bilmek lazım
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Maşallah cok güzel olmus orjınal olması her zaman iyidirarka paçalık bulursam bende cam vizörü ıle benim araçta tamamlanacak inş.
![]()
Kocaman maşallah çok güzel çok kaliteli duruyor
varexle olan uyumunu duymayı çok isterdim![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Cok tesekkurler onuda yaza dogru yapicaz bakalim iyi niyetleriniz icin sagolun daha iyileri sizlerin olsun insallah
04' Red RR TypeR ..
Offf be Off bee) Eski 07 VT & 20 AE & 35 KB ..
Ölümüne fanatiği olduğum bi araçtır çok seviyorum bu aracı, mithat abideyken çıplak gözle görmek nasip oldu cok güzel bi makinaydı. Sizin elinizde de kanatlanmış çok güzel olmuş Maşallah kazasız belasız... inşallah bu arabaya ileriki zamanlarda binmek nasip olur
Allah nazarlardan korusun![]()
Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA
Maşallah kazasız belasız..
masallah babacan allah kazasız belasız surmeyi nasip etsin
SEDAN RED VTİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)