Hayırlı olsun kazasız belasız maşallah çok temiz :)
Printable View
Hayırlı olsun kazasız belasız maşallah çok temiz :)
şuna sağlam bir cila atın yanacaktır... kazasız belasız çok orijinal...
maşallah toprağım kazasız belasız giresun gelişiyor.
Teşekkürler. Aslında doğru diyosunuz ama içten bi ses zorluyo insanı :) Kafamdada çok abartı birşey yok. Sade ve orjinal olmasını istiyorum.
Teşekkürler. Pm attım.
Teşekkürler. Dediğin gibi ilk aracın yeri bambaşka :)
Teşekkürler.
Teşekkürler :)
Teşekkürler. Abartı birşey olmicak dediğim gibi daha sade kalıcak..
Cila listenin başında zaten teşekkürler :)
Bence bu araba orjinal halde sürülmesi gerek. Çok temiz iyi günlere kullanın
vay be maşallah
uzun zamandır böyle düzgün e30 görmemiştim
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın,borbet tarzı jantlar takmaman dileklerimle :)
Arabana maşallah,aynı şekilde e30 cok yakın bir abimin elinde vardı,orjinal teybıne kadar duruyordu,borbet falan yaptı güzel oldu ama orjinal kalsa cok daha iyi olurdu,sende orjinal bin bence daha cok dikkat çeker.. :)
Maşaallah çok güzel
masallah cok guzel duruyor. orjinal arac gorunce dayanamıyorum kendimden geciyorum :D
janta vereceginiz parayı sunlara verin, baska da bise yapmayın araca, asla bozmayın orjinalligini bence.
Connecting site...
320- 25 olsa jant güzel olur derdim.Ancak bu kadar orijinal iken hiç değişmese daha iyi olur :)
Maşallah aracınıza
Teşekkürler :) Gençlik var ya insan bu şekil binmek istemiyo hiç :)
Teşekkürler :) Fikir güzel kapaklarda fena duruyo ama fiyat çook ucuk geldi. O paraya jant lastik alınıyo nerdeyse :/
Guzel arac gule gule kullanin.Aynalari ve tamponlari govde rengine boyatirsaniz guzel olur.Orjinal kalsin diyecegim ama genclik itibari ile jant takip basmak isteyeceksin :)icinden nasil geliyorsa oyle yap bin :) arka amblemi degistir ama solmus
Maşallah orjinalliği devam eder inşallah rabbim kaza bela göstermez de. Bu kasalar zaten çok güzel birde böyle orjinali nasip olmaz herkese değerini bilirsin inşallah. Maşallah tekrardan
Hayırlı olsun, meşhur şarkıya konu olanlardan gibi olmasın sonu umarım farklı bir stile sahip olur.
Hayırlı ugurlu olsun massallah :)
ciddi anlamda çok güzel temiz duruyor maşallar nazar değmesin