Teşekkürler :)
Printable View
bende sadelikten yanayım bence elleme sade kalsın çok daha güzel olacaktır diye düşünnüyorum.ama acil cila boya koruma bişeyler yapılması gerekir çok matlaşmış kaporta
çok asil araç abi,allah kaza bela vermesin.
Herkes orjinal bin dedi dedi ama gençlik işte durduradım kendimi ve spor yayları taktım bugün :) Tam istedigim gibi de oldu. Biraz zorlanıcam gibi duruyo ama idare edicez artık :) Ayrıca ön cam dahil ön kapı camlarına filmimizi çektik. Camlarda bi bütün oldu. Ha bide olmazsa olmazımız xenonlarımız :) Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdilik 1-2 resim devamı gelicek İnşallah.
http://i43.tinypic.com/2a69m4l.jpg
http://i43.tinypic.com/2metjzo.jpg
bence xenondur vvs dir bunlardan önce jantlara ve lastiklere para ayırmalısınız :) güzel görünüyor
Araca öncelikle maşallah bu tampona uyum sağlayan 3.18is lipi çok güzel oluyor birde xenonlarla uyum sağlaması için yan sinyalleri beyaz ve sinyale bağlatıp 4 tane amerikan park plastidiple cam çerçeveleri boyanırsa çok güzel olur kazasız belasız
maşallah güzel duruyo iyi bir cantla daha da güzel durucaktır :)
hella kara far, is karlık, güzel bi basıklık ve mümkünse BBS jantlarla iş biter derim ben. jant konusunda farklılık aramayın derim , güzel olsa bıle bu arabann ruhuna gitmiyo, bbs borbet ac type 1 dısı jant olmaz derim ben yinede zevk sizin.
Kocaman maşallah araca gerçekten harika temizlikte , bir de içinin fotoları varmı ?
Çok diri ve temiz bir duşu var. Maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Sizde bir takım bbs koyup diğer E30 larla aynı olmayın derim :D
Maşallah kazasız belasız güle güle kullan.
giresun çınarlar mahallesinden selam olsun :)
Teşekkürler. Jant lastik kısmetse yaza doğru :)
Teşekkürler. IS karlık en yakında zamanda takıcam İnşallah. Dediğiniz diğer işlemlerde sırayla olacak. Ama nikelajlarıma kıyamam çünkü onlardan daha bulma şansımız yok, imkansız gibi :)
Teşekkkürler :)
Karlık yakında takıcam. Far biraz tuzlu kaçıyo eğer denk düşerse takabilirim :) Araba aslında resimdekinden daha alçak duruyo bu şekil bile işkence oluyo :) Jant konusunda ise biraz değişiklik olması açısından kafamda alpine var. Eğer o olmazsa dediginiz gibi bbs takıcam. İçinin resimlerinide en yakın zamanda yüklerim.
Teşekkürler :))
maşallah aracınıza yakın olsaydık beraber farları karartırdık orjinal kara farla birebir olurdu :)) bu arada karter muhafazanız yoksa aman dikkat edin kartere :) ilk işiniz bi muhafaza yaptırmak olsun bence...patlattığımız karterlerin sayısı aklımda değil vallahi :))
kazasız belasız, maşallah, detailing şart
hayırlı olsun güle güle binin, özel değilse aracı ne kadara aldığınızı bizimle paylaşabilir misiniz :)
Maşallah ok gibi duruyor gördüğüm en diri e30 lardan biri :icon_tup:
Öncelikle Allah kaza bela vermesın arac guzel duruyor fakat bence o paçalıkları sök fransız appden kurtul 9 10 veya 11 ofset bır 16 bbs guzel olur baskada bıseye gerek yok tabı butce varsa :)