Maşallah fabrikadan yeni çıkmış gibi.Stickerler fazla olmuş, keşke sadece oem stickerini koysaydınız.Daha anlamlı olurdu.Birde ben olsam tr siz app bastırırdım.![]()
Maşallah fabrikadan yeni çıkmış gibi.Stickerler fazla olmuş, keşke sadece oem stickerini koysaydınız.Daha anlamlı olurdu.Birde ben olsam tr siz app bastırırdım.![]()
61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline
Yazık olmuş..
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
aracınıza maşallah allah kaza bela vermesin ama stickerlar biraz abes olmus sanki![]()
sticker ları sökün bencede aracı güzelce basın arkada inmeli bence app konusunda ben beğendim olmuş çok orijinalci değilseniz 95 fairway jantı takabilirsiniz ben beğendim aracı orijinal kalmalı demem çünkü bu bir araç sonuçta işlevi var ve hoşunuza gittiği şekilde yapın ve binin.net
Şüphe , tek gerçektir ...
camdaki stickerlar hariç guzel dokunuslar olmus masallah kazasız belasız
93' Broadway
01' Corsa 1.4 comfort ------ 04' Corsa 1.3 cdti
99' Civic 1.4 is ----------- 01' Civic 1.6 ies
00' Xsara 1.6i
Amin cümlemize sağolasın stickerlar söküldü
Stickerlar söküldü appler benimde hosuma gitti ama yeni plakalarımla devam edicem trsiz olarak 95 konusuna gelirsek far panjurda isin icine giriyor belki ilerde yaparım görüşleriniz icin tesekkürler
Kıyamadığımızdan tekrardan orjinale dönüş yaptık amin cümlemize
Teşekkür ederim sağolasın![]()
MK1 Fairway ///
Bu arada yaza hazırlık yapıyorum
Nostalji TR'siz plakalarım basıldı.
1994 Temmuz taşıt pulumuzda camın sağ kösesinde yerini aldı.
Ufaktan tesisat çeyizide yapıyorum tabi TS-1080 ve çizgili RENAULT ARMASI AA TAKILMICAKFotoğrafda yer aldı sadece
20 yıl geçti ***** fairway yazılarınında bazı yerleri dökülmüstü yaparken onlarıda değistireyim dedim
Yeni plakalarım gelmisken plaka lambalarınıda güclendirdim
Yazında pasta cila ve detaylı temizlik ile devam insallah
MK1 Fairway ///
Bu konuya yakışır dedim:
https://www.youtube.com/watch?v=a_eGM7AWyoU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)