E30 sevdası işte böyle bir şey.
Emek ve sabrın için kutlarım , kaliteli e30 lar yakında piyasadaki döküklerden daha çok olunca gereken değerini bulucaktır.
Bence herşeyiyle eksiksiz güzel ve zevkli bir e30 çıkıyor.
E30 sevdası işte böyle bir şey.
Emek ve sabrın için kutlarım , kaliteli e30 lar yakında piyasadaki döküklerden daha çok olunca gereken değerini bulucaktır.
Bence herşeyiyle eksiksiz güzel ve zevkli bir e30 çıkıyor.
/// Swap 30
Evolander'ın E30 macerası ile beraber bu E30'da çok iyi olmuş elinize sağlık. Yanlız kilit ısıtıcı kasetlik felan hastalık derecesinde detaya girmeye gerek yok bence.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ana benim mesajın üstünde sizin mesaj mı vardı.Aha yakalandık.
Ya araba swap olucak diye öyle dedim. Yoksa stok kalsa olsun tabi.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
emeğinize sağlık son halini merakla bekliyorum
Bu kasetliklerin e30 da hala aksesuar olması saçma gelmiyo mu size![]()
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim arac garajda yatıyo fırsat buldukca gıdıp sagını solu topluyorum ışk guncellemede resım eklerım
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim bıraz uzun sürcek bitmesi
Hiç satmayı düşünmedim düşünmemde tamamen hoby amaçlı topluyorum![]()
Bencede öyleydide sahıbınde full ılanlarını gorunce ve bmw dekı ek donanımları gorunce neden olmasın dedım kendı kendımesonrasında zaten almadan takmadan duramıyorsun.
Bana sorarsan gerci tamamen zevk işi ama sakın girme
Saçma gelseydi 150-200 tl verip alırmıydım ? Bugün kaset caları 300 -350€ iken neden kasetliğini almıyımki![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
ayhan abi yeter dizel bi arabaya bin artıkmaşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)