Aracı alalı yaklaşık 2 hafta oldu yavaş yavaş aklımdakileri yapmaya başlıyacağım, orjinal jantları ile başlamak istiyorum veya aykırı bi jant koymak istiyorum ufak tefek dokunuşlar la çok daha güzel olucak inşallah yorumlarınızı bekliyorum
![]()
Aracı alalı yaklaşık 2 hafta oldu yavaş yavaş aklımdakileri yapmaya başlıyacağım, orjinal jantları ile başlamak istiyorum veya aykırı bi jant koymak istiyorum ufak tefek dokunuşlar la çok daha güzel olucak inşallah yorumlarınızı bekliyorum
![]()
Baps.
MaşAllah Kazasız, belasız kardeşim.
Şahsi önerim; Beşiktaş baskı, ''TR'' siz Mavi Şeritsiz plakalar ile, Ofsetli bir jant taktırarak başlayabilirsin.
Keskin Tuning KT1 jantları olabilir mesela. Göbeklerini de zevkine göre boyatabilirsin.
New Toy! - 41 AJV 325
Hayırlı olsun öncelikle. Bundan önceki 206 da, Ef Civic de, 106 da, İntegra da çok güzel araçlardı ve güzel dokunuşlar yapmıştınız. Güzel bir zevkiniz var. Bu araca da yapacaklarınızı merak ediyorum.
Panjur da çok boğulmuş, nikelajları olsa daha iyi olur sanırım.
Benim fikrim, kesinlikle bu jantları kullanın. Hatta belki lastiklere beyaz yanak bile olur.
Bir de bu arabada bir şey eksik ama ne, gözüm bir şey arıyor sanki. Çözemedim.
Neyse çok konuştum.![]()
Maşallah şahane görünüyor.Nacizane tavsiyem , ilk fotolardaki jantı kullanmamanız , bir üztümdeki posttaki standart jant + kalın yanak lastik + beyaz yanak ile çok daha güzel bi görüntü elde edersiniz diye düşünüyorum.
Arkadaşlara bende katılıyorum. Panjur daha orijinal olabilir. Kendi orijinal jan+kapak kombinasyonunu deneyebilirsiniz.
Aracın duruşu çok güzel duruyor. Ön panjurun kromları tamamlanıp orjinal kapakları takılırsa on numara bir görüntüye kavuşabilir. Yada geniş offsetli bir ramotec ile de efsane olabilir![]()
farklıguzel bır proje olucaga benzıo
![]()
Tamamen dış olarak orjinale çevirseniz bence daha güzel olur.Jant kapaklarını da gövde rengine boyarsınız.Dip basık halde çok şık duruyor.Güle güle kullanın.
panjuru orjinale çevirmek gerek.
Aykırı bi jant istiyosan 17" tavsiye ederima çok farklı duruyo.
115 lerle fazla oynamaya gelmez ama bi 115 kullanan olarak tavsiye etmem![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Emrecim hayırlı olsun MaşallahBir kaç dokunuşla daha şık olur Allah kaza bela göstermesin
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah kardeşim çok güzel kazasız belasız kullan. Canlı da gördüm canlısı daha güzel. İlk panjur ve sonra jantlarla çok guzel toparlıcak.
Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
Orjinal kapaklı jantlarla daha iyi duracağına eminim maşallah..
Çok seri araba değiştiriyorsun valla
Hayırlı olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)