Hem ucuz bakıyorsunuz hemde bahane buluyorsunuz, aracı tuncay aldı yaklaşık 15 gündür onda evet iyi para harcadı şu an bitti gayette güzel oldu, araç tanıtım bölmünde adam konu açmış Maşallah diyin geçsin, yok hayal kırıklıgı filan diyorsun adamın moralini bozuyorsun,gerek yok yazmaya bence .
DRİLL
Dr.Ecu
Aynen öyle ne konuşacağınızı bılımıyorsanız konuşmayın hiç.adam almış cokta guzel yapmış..yakında gorursunuz ıyımı kotumu..saçma sapan yorumlar..
hey maşallah hem 4 kapı hem gti hem golf 4 hem agu motor hemde 1.8T abi daha ne olsun ya maşallah allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel değer bilinecek bir araba bence
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Çağlara bak kapmış arabayı ya hayırlı olsun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Tuncay abim bakimlarini yapti eksikleri giderildi bindim tur attim daha 5 6 gun once aldim abi dedim kaporasini vermistim bu sabah satisi aldim ustume. Cokta guzel araba yani neyine takili kaldilar anlamiyorum. Turbo hortumlarindan hava kaciriyodu ufacik bi sorundu halledildi bak bigun sende kullanirsin cok zevkli ve cok ozel bi araba kacirmak istemedim kanka![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Öncelikle yazdıklarım yanlış anlaşıldığından dolayı cevap verme ihtiyacı duydum.
ucuz bakıyorum bahane buluyorum denemez bi defa alışverişlerimde mal neyi hakediyosa sonuna kadar veririm hatta fazlasını veririm çok şükür Allah a. en başta demişim güle güle kullanın diye geri kalan yorumum şahsi yorumumdur polemiğe girmem.detay isteyen sorar.
konuyu okuyan arkadaşların araç hakkında aklında yanlış bi düşünce oluşmasın diye eklemek isterim. ben "kozmetik" bakımından biraz titiz olduğumdan hayal kırıklığına uğramıştım yoksa motor, kaporta gayet düzgün. Eksikleri de giderilmiş okuduklarım kadarıyla...
Herneyse fazla uzatmıyım. Eski sahibine son sözüm şuydu;
"Eminim benden sonra gelen alıcı aracı alır ve götürür" . O da olmuş.
Olsun oluyor boyle yanlis anlasilmalar. Aciklaman icin cok tesekkur ederim usta. Ben boyanan yerde renk farkina falan takilmadim yaa boyle ozel bi arac bulmusum degisensiz motoru on numara. Gecmisi temiz. Varsin bi camurlukta renk farki olsun kozmetik eksigi olsun yaa yavas yavas hayirlisiyla hepsi giderilcek. Senin dediginde olmus senden sonra tuncay abi almis getirmis iyikide getirmis. Tekrardan tesekkur ederim![]()
ÇağLAR
Tuncay abi cok sagol
Orhan abi sagolasin deneriz tabiki abi ayipsin![]()
ÇağLAR
- Maşallah gerçekten az bulunan özel bir araç. Kazasız belasız inşallah...
Honda Owners Never Drive Another
maşallah !!! çok beğendimagu olmasıda çok ayrı bir şey ne diyelim kaya gibi araç ALLAH kaza bela vermesin...
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
Maşallah kazasız belasız...
Arkadaşımda tek kapısı vardı gayet güzel bir araç![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)