clio pek sevmem ama nedense bu kasa clıo rs cok hosuma gıdıyor
arka dıff ı on camurlukları spoılerı harıka
ayrıca cam fılımı ıle jantların uyumu guzel bır detay
kazasız belasız
Type-R cok farklı bir dünya ve bence suanda TRde nadide sayılı arabalardan VA
Tekrar teşekkür ederim
Tarzı duruşu gidişi ayrı dünya
![]()
Bu kasa gerçekten diğerleriyle hiç alakası yok bana kalırsa cok üst sekment araçların yanına rahatça çekilip şekil yapılabilir)
Allah razı olsun kankam cok sagol
JoYTeaM
Merhaba zıpzıp.Kırmızı Corsa ndan beri seni takip ediyorum.Güzel seçimler yapıyosun.Allah kaza bela vermesin maşallah güzel araç.Coil çok iyi.
İyi günlerde kullanman dileğiyle.
ALLAH kaza bela vermesin maşallah taş gibi bir araç aldın güle güle bin kardeşim![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Kanka son fotograf cok tehlikeli olmusmasallahh
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
- Maşallah kazasız belasız inşallah. Type-R'dan sonra sanırım biraz daha konforlu bir seçenek olmuş. Performans ve keyif verme kısmını merak ediyorum. Cruise control'de cabası. Teyze'den kız gibi diyelim mi...![]()
Honda Owners Never Drive Another
Harbi rahatsızsınız yaresmi görünce bildiğin böyle oldum
![]()
Taksim Delisi Cenk 2011 Yeni - YouTube
maşallah aracına. Kazasız belasız.
Arkadaşlar araç teyzeden vs değildir, kırıcı olmayalım : ) Ama çooook temizdir..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
- Siz ön yargılı olmayın arkadaşlar. Sadece tek mesajı okuyup yorum yapmışsınız. Başka bir konudaki mesajına istinaden yazmış olduğum latifedir...!!!
Honda Owners Never Drive Another
Ben çok ciddi yazmıştım zaten..Neyse..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)