Askeri ücret x 2 + 1 :D
Printable View
Pm attım......
Bineceğim diye aldım. Alır almaz 100€ para harcadım keyfe keder. Sonra tic. damarım kabardı c.tesi ilana verdim. Bugün gitti:)
Abi çok sağol. 23. mesajı Belçika'daki araba için yazdım. Aldığım gibi sattım yani. Kısmeti o kadarmış:)
aaaa??!! Sizi ucuza çalıştırmışlar:D
masallah eren çok diri duruyor.
bitane akrabam corsa b almış hangı model bilmiyorum ama arabasının yere çok yakın olmasından şikayetçi. belki yay vardır belkide coil orjinal yürüyeni ile takas etmek istermisin?
Sağol kardeşim. Sattık gitti işte. Senin gibi japoncuya aldırdım ya corsa:D Bir ara kuzende zehilenmişti benim Corsa'dan:)
Plastik bardak konusuna girmyelim. O hızda giderken ki sürtme sesi baya heyecan yaratmıştı:D[/QUOTE]
japon pert oldu su anda aıle arabası olmasından dolayı 1.4 aveo kullanıyorum ama hala aklımda caaanım guzelım FRJ GSİ ım var allahtan arkadasa sattım oda cok yukledı arabayı sımdı vtı ıle yuruyor :)
bardak olayını herhalde Alzheimer olursam unuturum :)
japon pert oldu su anda aıle arabası olmasından dolayı 1.4 aveo kullanıyorum ama hala aklımda caaanım guzelım FRJ GSİ ım var allahtan arkadasa sattım oda cok yukledı arabayı sımdı vtı ıle yuruyor :)
bardak olayını herhalde Alzheimer olursam unuturum :)[/QUOTE]
Bir kere düz yolda asfalta sürttüm sahil yolunda:D Bende onu unutmam sanırım:)
Hayırlısı kardeşim
Almanla satman 1 olmuş desene Eren..
Kaç gün kullandın ? :D
abi çok hızlısın ya :D golfun fotoğraflarını bekliyorum bide arabayı niye sattın kar ettinmi sorması ayıp :D
:D abi orada işi büyütücen gibi al sata girerek :D
abi oradaki satılık arabaları görmek ıcın hangi siteye bakmam lazım merak ettimde bi bakayım
Tüm AB üyesi ülkeler için autoscout24.com dan bakabilirsin. Onun dışında Belçika siteleride varda onları vermeyeyim yorulursun bakarken:) Google translate bile yetersiz kalıyor:D
tamam abi teşekkür ederim
Golf'ten devam:)
1.9 dizel
4 Airbag
Klima
ABS
ESP
Bununda camlar manuel:D :D
http://s1311.hizliresim.com/1h/9/uc307.jpg
http://s1311.hizliresim.com/1h/9/uc30n.jpg
hayırlı olsun abi tekrar suan bunu yazıyorum cvp olarak onuda sattım demede sankın :D
aynı anahtarlıgın maviside bende var abi :D
bu yurt dışı modellerinde niye manuel cam anlamadım gitti :D