Pm attım......
Bineceğim diye aldım. Alır almaz 100€ para harcadım keyfe keder. Sonra tic. damarım kabardı c.tesi ilana verdim. Bugün gitti
Abi çok sağol. 23. mesajı Belçika'daki araba için yazdım. Aldığım gibi sattım yani. Kısmeti o kadarmış
aaaa??!! Sizi ucuza çalıştırmışlar![]()
masallah eren çok diri duruyor.
bitane akrabam corsa b almış hangı model bilmiyorum ama arabasının yere çok yakın olmasından şikayetçi. belki yay vardır belkide coil orjinal yürüyeni ile takas etmek istermisin?
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Sağol kardeşim. Sattık gitti işte. Senin gibi japoncuya aldırdım ya corsaBir ara kuzende zehilenmişti benim Corsa'dan
Plastik bardak konusuna girmyelim. O hızda giderken ki sürtme sesi baya heyecan yaratmıştı[/QUOTE]
japon pert oldu su anda aıle arabası olmasından dolayı 1.4 aveo kullanıyorum ama hala aklımda caaanım guzelım FRJ GSİ ım var allahtan arkadasa sattım oda cok yukledı arabayı sımdı vtı ıle yuruyor
bardak olayını herhalde Alzheimer olursam unuturum![]()
japon pert oldu su anda aıle arabası olmasından dolayı 1.4 aveo kullanıyorum ama hala aklımda caaanım guzelım FRJ GSİ ım var allahtan arkadasa sattım oda cok yukledı arabayı sımdı vtı ıle yuruyor
bardak olayını herhalde Alzheimer olursam unuturum[/QUOTE]
Bir kere düz yolda asfalta sürttüm sahil yolundaBende onu unutmam sanırım
Hayırlısı kardeşim
Almanla satman 1 olmuş desene Eren..
Kaç gün kullandın ?![]()
abi çok hızlısın yagolfun fotoğraflarını bekliyorum bide arabayı niye sattın kar ettinmi sorması ayıp
![]()
abi orada işi büyütücen gibi al sata girerek
![]()
abi oradaki satılık arabaları görmek ıcın hangi siteye bakmam lazım merak ettimde bi bakayım
Tüm AB üyesi ülkeler için autoscout24.com dan bakabilirsin. Onun dışında Belçika siteleride varda onları vermeyeyim yorulursun bakarkenGoogle translate bile yetersiz kalıyor
![]()
tamam abi teşekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)