Aracı Ekim 11 2012'de Teslim Aldım Alır Almaz Kafama Göre Yapmaya Başladım.Baştan Aşşağıya Herşey Kendi Fikrimdir.İyi Kötü Yorumlarınız.
SON GÜNCEL FOTOLAR SAYFA 2.
![]()
Aracı Ekim 11 2012'de Teslim Aldım Alır Almaz Kafama Göre Yapmaya Başladım.Baştan Aşşağıya Herşey Kendi Fikrimdir.İyi Kötü Yorumlarınız.
SON GÜNCEL FOTOLAR SAYFA 2.
![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin.3. ve 4. fotoraftaki hali en güzeli.
Masallah cok guzel duruyor HY.
Bir kez daha soyluyorum vossenlerden vazgecme![]()
Çok beğendim gerçekte ısındım bu aracamaşallah kazasız belasız son fotoda jant modeli güzel ( renk olmamış )
kazasız belasız vossenler yakışmıs
93' Broadway
01' Corsa 1.4 comfort ------ 04' Corsa 1.3 cdti
99' Civic 1.4 is ----------- 01' Civic 1.6 ies
00' Xsara 1.6i
Teşekkür Ederim Uniquel![]()
Teşekkür Ederim...
Teşekkür Ederim.
Teşekkür Ederim O Jantlar Hala Duruyor Fakat Boyanıcak İlerleyen Zamanda
Teşekkürler
Önceden Aracın Önden Görünüşünü Beğenmiyordum Farlardan Sonra Daha Çok Isındım Ön Tarafa.
Teşekkürler Kısa Zamanda Önlerede 9 Ofset Koyucam İnş.
Öncelikle aracınıza maşallah. Güncel modellerden en beğendim araç. Allah kaza bela vermesin.
İzninizle bir kaç düşüncemi yazmadan duramayacağım.
Benim görüşüm, eğer vossen takılacaksa önlerin böyle kalması. 9 ofset koyarsanız hem büyük ihtimal sürtme sorunu yaşarsınız hem görüntü konusunda bu kadar iyi durmaz. Son fotoğraftaki jantlar takılacaksa da beyaz yada gunmetal tercih edilmeli.
Ayrıca ilk fotoğraftaki önden görüntü çok iyi. Son fotoğraftaki sarı folyolar bozmuş işi biraz, bana göre.
3.5 yay ile de çok iyi düşmüş araç, tam kıvamında.
5. fotoğraf favorim. Arkadan vossenler ile çok iyi durmuş. Aslında şuan olmayan Clio yazısı aralık bırakılarak yerine yapıştırılsa (Evoların bagaj yazıları gibi) hem bagajdaki fazla kalan boşluğu tamamlar, hem de orjinal bir görüntü elde edersiniz. Fikir sadece.
Vossenli hali iyi duruyor maşallah..
Kimseyi tanımadım ben hy den daha güzelMaşallah kanka allah kaza bela vermesin önlere 9 geldikten sonra dahada ateş edicek
son resimdeki jantlarla çok güzel durmuş, ben vossen beğenmiyorum pek bana biraz abartılı geliyor. bence son resimdeki hali daha iyi.
Maşallah krom yerler gövde rengi boğmuş gibi geldi vossenler çok yakışmış arkadan çekilen fotoğraf güzel duruyor.
gerçekten güzel olmuş aracınız güzel bir müzik keyfi yaşamak isterdim şahsen
Teşekkür Ederim İnş Birgün Nasip Olur Dinlemek.Gerçekten Keyif Verici
Teşekkür Ederim...
Teşekkür Ederim Krom Aksesuarları Sevmediğim İçin Kaplatdım...
Teşekkür Ederim Aslında Kimisi Sarılarla Beğendi Kimiside Vossenlerle.
Sağolasın Kanka Daha Onlar Gelicek Göbeklerinden 3mm Alınıcak Biraz İşi Var.
Teşekkürler Güncel Hali 3.ve.4 Resim.
Teşekkürler.
Fikirleriniz İçin Teşekkürler.Daha Önce Arkaları Önde Denedim Fakat Herhangi Bi Sürtme Yapmadı.Ama Yola Çıkmadım Olduğum Yerde Sağ Sol Üst Tarafın Vurup Vurmadığını Denedim .İyi Olan Yanı İse Önlerin Arkalardan Daha İçeride Durduğu Ayrıca Göbeklerdende 3mm Tornada Aldırıcam Bakalım Nasıl Olucak.Son Resimdeki Hali 6 Ay Önceki Hali Karışık Resim Yükledim.Ama Clio Yazısını Dediğiniz Gibi Düşünücem.En Güncel Hali 3.ve.4 Resimler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)