masallah...
gule gule kullanın, kazasiz belasiz...
Adam koku almaya yanıma geldi film yaptırdıHayırlı olsun Muratım çok yakıştı gördüğüm kadarıyla
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
masallah murat fazla yakısıklı oldu, nazar degmesin.
şu aynalardaki sinyaller folyomu? eger oyleyse, füme folyo denedin mi
Ne Çektim Be Hakkaten Bugün Maslak Sanayide Çocuk Önüme Kırdı Aracı Böle 4üde Nerde Satılıyo Diye Korktum Ulan Noluyo Naaptım Diye
Eyw Melihim Koku Olayına Gelirken Film Yaptırmanın Tadıda B Başka
Teşekkür Ederim Mirack
Teşekkür Ederim.Cümlemize Kazasız Belasız
ALLAH Razı Olsun Emre.Aynalardaki Sinyallar Turuncuydu Camlara Film Yaptırırken Onları Söktürdüm Aradan Dahada Turuncu Kalmadı Arabada ArtıkDediğin Folyo Şeffaf Füme Folyomu Yoksa Normal Araç Kaplanan Füme Folyomu
Ne demek Muratcim hayırlı olsun Clio 4lerde benim gözümde en güzeli. Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah ya Vossen her araca bu kadar yakışmıyorsahiden çok çok iyi olmuş,gördüğüm en iyi Kıliyo'lardan diyebilirim. Allah nazarlardan saklasın,Kazasız belasız.
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar aracıma jantları attıktan sonra aracım arıza lambası yanmaya başladı ve bu arızaları vermeye başladı. Lastikçime götürdüm ayarlıyorlar fakat arıza lambası hala yanmaya devam ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Aracım=
1.2 Motor , 2014 Model / 17' Jantlar.
Maşallah güzel araç dışı efsane olmuş bence ama içi için aynı şeyleri söylemeyeceğim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)