User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 2000 saxo vts2

vcu15
    Misafir
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun. ama sen 1 2den daha iyi demiştin bir konuda. şimdiki fikrin nasıl?
    slm ewet hala aynı şeyi söylüyorum size yanlış gelio heralde ben bende ne varsa o iyi demiyorum neyse onu söylüyorum allaha şükür yıllardır işin içindeyim bazı şeyleri istemedende ögreniyosun ugraştıkça hala lafımın arkasındayım onuda sana hemen izah ediym vcu da chip komple 60 lık ve son otto vardı tabi bide filtre başka hiçbişey yok ama bu arabada chip kısa şanzuman p52 piston hdrs komple 60lık otto son ve sonuç vcu ile aynı hiçbir artısı yok yürüründe vcu ile yanyana kaldıgım arabayla tekrar deniyorum bununlada yanyana kalıyorum tamam kalkışı bunun 1 adım önde oda şanzumandan başka bir artısı yok yine ve yine söylüyorum vcu gibi boş ve yürüyen bi araba görmedim göremiycemde heralde saxo 1 başka bişey saygılar.

vcu15
    Misafir
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun tekrardan gule gule kullan kardeşim.. hakanla bende görüşemiyorum ikimizinde işleri oldukça yoğun , kısmetse bu akşam buluşup rakı time yapıcaz , sitemlerini iletirim..

Hakanla konuştuk 407 aldı selim dedi şaşırdım saxodan in 407 bin iş değil.. pazar gunu körfez pistindeyiz gelirseniz memnun olurum
    kanka bişey daha ya aklımdayken aradım hakanı ama dedim ya ulaşamıyorum şanzumanı degiştircem diodu o kısa koycaktı walla şuan bendeki şanzuman tam ona göre ondakide bana göre ben kısayı sevmiyorum hala öle bi düşüncesi varsa söle bi görüşelim konuşalım uyarsa ikimizede degiştiririz aklınızda olsun tam draglık 13 61 oranlı ok kanka tekrar saygılar .

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vcu15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bişey daha ya aklımdayken aradım hakanı ama dedim ya ulaşamıyorum şanzumanı degiştircem diodu o kısa koycaktı walla şuan bendeki şanzuman tam ona göre ondakide bana göre ben kısayı sevmiyorum hala öle bi düşüncesi varsa söle bi görüşelim konuşalım uyarsa ikimizede degiştiririz aklınızda olsun tam draglık 13 61 oranlı ok kanka tekrar saygılar .

aynen oda istiyordu kısa isabet oldu..akşam konuşurum kardeşim, haberi gelir kısa zamanda sana..saygılar bizden
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vcu15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    numaram değişti selimcim... aramışsın şirket numarasını bizim sekreter birileri sarkıyo sanmış

bu gun yarın yenı numaram bellı olacak ararım senı... hayırlı olsun kardesım bu arada kazasız belasız kullan...sasırdım walla ne dıyım

sanzıman ıcın konusalım? bu arada ufaklık geldı mı? saglıgı nasıl?

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı ızmırdenmı aldın sen
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel araç kazasız belasız önceki aracın vcu'u maşaallah iyi yürüyormuş buda onu aratmaz umarım bir de vcu'u 106 gti la denemişmiydin sendeyken araç ?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah. Hayırlı olsun. Ama aracında yazdıkların var ise ve eski arabam ile aynı diyorsan bi yerde bi sorun var demektir
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun kazasız belasız

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı ızmırdenmı aldın sen
    evet izmirin aracı

vcu15
    Misafir
    ewet aracım izmirden geldi ilk sahibinden aldım garaj arabası ikinci araç olarak kullanılmış daha 90 binde kazasız ve boyasız hatta ilk defa şahit oldum saxonun orjinal paspası üzerinde maşallah şansa güzel araba buldum aracımda hiçbir sorun yok herşeyine bakıldı ancak bu kadar yürüyo SCHUMİ kardeşim ama şuda var biraz gazlıyıp motoru tekrar açmam lazım vcu gibi inş bi süre sonra daha iyi olacak şimdilik bi şikayetim yok allaha şükür iyi hepimize bol gazlamalı günler allah kaza bela göstermesin..

vcu15
    Misafir
    Alıntı y@sin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel araç kazasız belasız önceki aracın vcu'u maşaallah iyi yürüyormuş buda onu aratmaz umarım bir de vcu'u 106 gti la denemişmiydin sendeyken araç ?
    sagol kardeşim allah razı olsun hepimize kazasız belasız günler ewet vcu bendeyken inan abartısız en az 20 30 106 ile denedim ama sen hangi 106 yı soruyosun onu çıkaramadım söylersen dönerim sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri mavi 106 gti Fb plaka olan diğeri de siyah Vy plaka olan sanırım vcu'la denenmiş bu araçlar...

vcu15
    Misafir

Thumbs up

Alıntı cagalazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    numaram değişti selimcim... aramışsın şirket numarasını bizim sekreter birileri sarkıyo sanmış

bu gun yarın yenı numaram bellı olacak ararım senı... hayırlı olsun kardesım bu arada kazasız belasız kullan...sasırdım walla ne dıyım

sanzıman ıcın konusalım? bu arada ufaklık geldı mı? saglıgı nasıl?
    ya hakan sana öyle kızdımki walla anlatamam gelicem dedin kaç defa millete yalancı çıktım gelio gelio bu sefer gelio diorum ortada yoksun ondan sora arıyorum hal hatır soruym die yoksun sora araba aldım çocugum oldu haber veriym dedim yoksun nerelerdesin sen yaa arabamı aldın elimden unuttun beni hahahahah kanka allaha şükür oglum oldu maşallah iyi bi sorun yok hakan abimi çagır onunla gazlıycam dio öle yani hakancım ara o zaman beni görüşelim şanzuman işinide konuşuruz ok kanka kib. saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erdogandanmı aldın aracı kuşadasında kımden aldın merak ettım arkdaşımın arabası sanırım_????
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

vcu15
    Misafir
    Biri mavi 106 gti Fb plaka olan diğeri de siyah Vy plaka olan sanırım vcu'la denenmiş bu araçlar...
    kanka fb plaka 106 gti kartalın arabasınımı diosun ? eger oysa ben onla denemedim aldıgım arkadaş denemiştir berki ama vy ile denedim onu aldım ataşehir rolde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fb kartalın sahibi erdem,Vy'yi geçtin yane iyi güzelmiş neyse hayırlı olsun tekrardan...

vcu15
    Misafir
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdogandanmı aldın aracı kuşadasında kımden aldın merak ettım arkdaşımın arabası sanırım_????
    ewet erdogandan aldım benimde arkadaşım kuşadasından.

vcu15
    Misafir
    Fb kartalın sahibi erdem,Vy'yi geçtin yane iyi güzelmiş neyse hayırlı olsun tekrardan...
    sagol kardeşim bu arada senle tanışmışmıydın yasin ? hangi yasin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız erdogan onun ılksahıbı deıl bılıyosun demı ılks ahıbı can dıye arkdaşım sonra galerıye satıldı erdogan galerıden aldı...35 cac plaka best servıste yapılmıştı arac kazasız belasız kullan

www.honda-tech.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)